
Originally Posted by
çýtak
Sistem kullanýyorsan, kesinlikle uyacaksýn
Ne dedim ? Kýrmýzý üzeri long, altý þort
Alýntýladýðýn haftalýk grafikte geçen sene kýrmýzý üzerine geçmiþ mi ? Geçmiþ
Artýk Þort Olmayacaksýn
Olursan sisteme uymamýþ olursun
Ve BATARSIN
O an piyasa açýk olursa batmaz ya da az hasarlý kurtarýrsýn.Almýþsýn 1-3 kredili pozisyon yýl 2003.Gece bir þey olmuþ sabah bir kalkmýþsýn hisseler sabah seansý taban öðleden sonraki seans taban.100 lira paran olsa 300 liralýk pozisyon taþýsan akþam zaten 40 liran kalmýþ sana o pozisyonu taþýttýrmazlar. Sen sanýyormusun gün gelecek bunlarý yine yaþamayacaðýz? En kral sistemin olsa kurtarmaz.Hele sen hadi bu iþi biliyorsun risklerin farkýndasýn ; ya farkýnda olmayýp gazlananlar?
Profesyonel adamýn mesleðidir o her þeyi biliyorken bu riskleri alýr baþka. Ama sosyal medyada insanlar þu an öyle bir gazlanýyor ki.Hem de risklerden hiç bahsedilmeden. Bence bu çok büyük tehlike.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 06-01-2024 saat: 14:08.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri