Genel Kurul, þu sýralarda Ýsveç gündemini görüþüyor. Protokolün önümüzdeki dakikalarda oylamaya sunulmasý bekleniyor.
Genel Kurul, þu sýralarda Ýsveç gündemini görüþüyor. Protokolün önümüzdeki dakikalarda oylamaya sunulmasý bekleniyor.
isveç banko zaten yahu..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Kuzey Atlantik Antlaþmasý'na (NATO) Ýsveç'in Katýlýmýna Ýliþkin Protokolün Onaylanmasýnýn Uygun Bulunduðuna Dair Kanun Teklifi ile bazý uluslararasý anlaþmalar gündemin ilk sýralarýna alýndý.
Umarým yanýlmam ama bu sinsi hareketler mal satmaktan çok, mal aldýrmamaya benziyor, bende nakit buldukça alýyorum her gün.portföyün yarýsý kkm, bu nedenle düþüþlerden de
çok korkmuyorum, vadeye iki hafta kaldý.kkm sona erdi , bakalým iki haftaya kismetimize ne çýkacak?
Mal çýkmak isteseler 8150 üstüne hacimli alýr, oradan isteyene verirlerdi..Mal öyle verilir. Dirençte kime mal verecek..?
Þu an dirençte oyun oynuyor...
Asýl oyun THY tahtasýnda var. 255 üstü kapatmamak ama ayný zamanda mal vermemek için kývranýyorlar..Aynýsýný Migros da yaptý. Dün kýrdý geçti..
Biraz daha sürüncemede býrakabilirlerdi
F16 ýsrarýnýn önemli sebeplerinden biri F35 programýndan ABD nin çöktüðü yaklaþýk 2.5 milyar dolarý mahsup etmek
daha önemli sebebiyse tüm alt yapý beyin gücü F16 ya göre dizayn edilmiþ yýllar içinde
Tabii yerli birtakým silahlarýda F16 ya uyarlanabilme yeteneðide geliþtirdiler
Zaten F16 dan daha fazla modernizsyon kiti peþindeler
40 adet yeni Block 70 F-16 savaþ uçaðý ve mevcut filolar için 79 modernizasyon kiti
Bir anlaþma var gibi
yada Ýsveç'e ok .
2.5 milyar dolar üstüne bir bardak su
Havada bulut f16 yý unut
umarým böyle olmamýþtýr ..ama tabii F16 iþi bu Ýsveç ok .yinden hemen sonra olmayabilir o zaman çok bariz olur
görecez bakalým
Bu arada ben de mal yok ..antiparantez belirteyim
Yer Ýmleri