Originally Posted by çıtak kırmızı aşkına 891500 den şort deneyeceğim 15 lik 891600 üretti... 891600 e çektim açılışta sanki güçlü duracaklar gibi... 892600 e çekildim
Originally Posted by çıtak açılışta sanki güçlü duracaklar gibi... 892600 e çekildim şort geldi ama sanki biraz yanlış mı oldu ne el tetikte bekliyorum stoplayabilürüm
Originally Posted by çıtak şort geldi ama sanki biraz yanlış mı oldu ne el tetikte bekliyorum stoplayabilürüm iyi oldu sanki......ama tedbir iyidir yine de .....
Originally Posted by çıtak şort geldi ama sanki biraz yanlış mı oldu ne el tetikte bekliyorum stoplayabilürüm 891100 flatledim.. az daha vermiş mevcut bolingerler ile bu aralığı dışına çıkamaz şimdilik
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 iyi oldu sanki......ama tedbir iyidir yine de ..... olmaz dayu... o mühendis ise bende şiir gibin oynarım Originally Posted by çıtak 891100 flatledim.. az daha vermiş mevcut bolingerler ile bu aralığı dışına çıkamaz şimdilik
Originally Posted by çıtak olmaz dayu... o mühendis ise bende şiir gibin oynarım şimdi ne olur dayuuu....aldılar....tepki niyetine
Forum Rules
Yer İmleri