Onbinde 2 hisse iþlem hacminde oda 1.700.000TL GÜNLÜK HÝSSE ÝÞLEM hacminizde 340 TL komisyon yapar!Siz ilk ýsrAR ÝLE 0.002 YAZDINIZ,HATTA kamu bankalarý dediniz örnek verdiniz herneyse)) Demekki gün içi yaptýðýnýzý söylediðiniz hisse senedi al satlarýnýzda maximum marjlarda al sat yapabiliyorsunuz bravo! Ekstrenizi yapýþtýrýp bizide bilgilendirinizde bizde faydalanabilelim sn.Ayasofya kardeþim saygýlar.
![]()
Viob da sadece yüzbinde 7.35 veriyorum..veriyordum..Çünkü kurum satýldý ve bende 1/2 aydýr Viob iþlem yok.
2007 den beri kurumun müþterisiyim.Gun oldu 1400 kontrat iþlem yaptým..Onun verdiði cesaretle kademe kademe indirdiler.17 yýlda olan bir þey.
Ne günlerdi..
Yoksa bu oraný kimse vermez.Acikcasi önemli olan doðru iþlemler.Zaten Viob artýk cok islem yapilacak derinlik yok.Birde rakamlar büyüdü.Dogru,az iþlem olsunda komisyon onbinde2 olsun,önemli deðil
onbinde 2 komisyona bmsv ve viop kontrat masrafýný eklersek onbinde 2,2'ye denk gelir. bir viop kontratýný al ve sat yaptýðýnýzda (yani iki iþlem) 41 liraya yakýn masrafý olur pozisyona giriþin.
neyse Ayasofya hocamýn buraya yalan iþlem yazdýðýný sanmýyorum. 2 tane tespitim var yalan iþlemci, hatta iþlem geçmeyen rakamlardan pozisyon açma kabiliyetine sahiplerbunu direkt kendim tespit ettim ama ifþa etmedim arkadaþlarý.. hiç teknik/temel yoruma girmezler. sadece þurdan long þurdan þort yazarlar..
Genelde bir kademe alt sat ile yarýsý komisyon yarýsý kâr olan hisse fiyatý 50 100-250 üstü hisselere bakýyorum. Bir kademesinde bile kar býrakýyor. Örnek vereyim hiç alýp satmadýðým bir hisse Vestel 50 den 1000 aldým 50,05 e sattým. Bana 75 TL komisyon harici kâr býrakýr. Birde benim hisse alýp satma sürem ortalama 45 saniye gibi. Genelde miktar olarak düþük alýyorum ama bir iki kademeye satabileceðim tanýdýðým bildiðim boþ kademeleri olan tahtalarda iþlem yapýyorum. Bazen ifþa oluyorum robot takýlýyor. Onlar için de çeþitli denemelerim oldu. 500 lot aldým diyelim 500 lot satýþa koymuyorum 375 lot koyuyorum. 5 kademe üstü al sat veren hisselerim var ayný kaðýtlarda üç beþ yýldýr iþlem yapýyorum. 45 saniyede satamayacaðým ya da anýnda bir kademe zararýna veremeyeceðim hisseyi almýyorum. Ýllaki acil çýkýþ kapýsý olacak.
Ben iþlem yapacaðým hissseyi bir hafta izliyorum nasýl bir hareket ediyor. Hangi robot var. Kaðýdý ezberleyip öyle baþlýyorum. Ay da bir iki kez zýpladýgým hisse de kesin zarar etmiþimdir
Yer Ýmleri