Originally Posted by
bahriyeli
Nohut Beyim ..burda Hafize hanýmla ilgili bu haber ilk paylaþýldýðýnda doðru olup olmadýðýný ilk sorgulayan benim . bulunduðu mevkinin tölaranslý olunmasý gerektiðini söylediðiniz Tam da o sebepten MB baþkanlýðý gibi ciddi makam sahibiyseniz eðer daha dikkatli olmak zorundasýnýz ,,iþinizi iyi yapmanýz yetmez hal hareket tavýr yöntemlerinize hatta özel hayatýnýza bile .çünkü siz gözönündesinizdir .
Kaldýký ülkenin geçtiði þu zor günlerde Ekonominin kurtarýcýsý gözüyle göreve getirilen ekibin önemli bir parçasýysanýz eðer ..tüm gözler üstünüzde ise 3 kez düþünüp 1 kez konuþmalý ve hareket etmelisiniz Özel yaþamýnýz dahil .ayrýca MB binasýnýn içinde gerçekleþiyorsa hikaye,özel alan olmaktan çýkmýþ kamu alaný olmuþtur
mevkinin sorumluluðu gereði daha temkinli davranmak yerine tam tersi
Mevkinin gücüyle relaks umursamaz fütursuz davranýyorsanýz eleþtirilir ..esas eleþtiri noktam budur benim þahsen ..Biletini keselim , sallandýralým kazýða oturtalým demiyorum ..eleþtiriyorum
Konu hakkýnda tüm yazýlanlarýn hangi sayiklerle amaçlarla yazýldýðýna dair niyet okuyamam ..kendilerini baðlar
Ha birde arkadaþýn biri okul müdürü ,baþhekim vs. gibi örneklerden yola çýkýp bir ton yanlýþlara dikkat çekip ,görece daha küçük olduðunu varsaymýþ
daha büyük yanlýþlar ,,geleneksel hale gelmiþ yanlýþlar ,,yapýlan yanlýþý düzeltmez ..bu yaklaþýmýn kendiside yanlýþ
bende gaye hanýma deðil babasýna taktým... ama konuyu gaye haným üzerinden algý yapýyorlara getirilmek istendi.
zaten hep böyle olur.. küçük büyük fark etmez yanlýþ olan bir þeyi eleþtirirsin hemen konu algý yapýyora getirirler alaya alýrlar
minnak akýllarý bunu salgýlýyor demekki.
konu geldi gaye hanýmýn süt sýcaklýðýna.. zaten ondan sonra ben baþka þeyleri sorgulamaya baþlýyorum.
ben insansam karþýmdaki ne ?

senelerdir rüya kitabý satýlýyor bu vatandaþa.. senelerdir ayný filmi izliyoruz.
iþin acý hali bu.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri