2023/9 aylik bilançolar ve EM yi etkileyen unsurlar goz önüne alinarak bir puanlama yapýlmýþ. En yuksek puani Ardyz almýþ.
Ama uyarida var. Yuksek puan az etkilenecek anlamýna gelmiyor diye.
https://twitter.com/InvestorMed/stat...Jrfacxf1A&s=19
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
basite indirgenmiþ ama fikir vermesi açýsýndan güzel bir tablo. bu tabloda yýl sonu bilançosu henüz açýklanmayanlar var. ARDYZ puan 52.67.
bir alttaki tweet'te yýlsonu bilançosu açýklanan þirketlerin ilk üç çeyreðe göre puanlandýrýlmasý var. zirvede olanlardan AKENR var. yýl sonu özet bilançoya baktýðým çok yüksek bir net kar büyümesi var. GYO'lardan EDIP var. bununda puaný yüksek ve net kar büyümesi %79. ISMEN var en tepede puan olarak. net kar büyümesi %21.
MÝATEK'in ilk üç çeyrek puaný 36 imiþ.
Þirket yatýrýmcý iliþkilerinin e.m bilgisizliði bence de alark örneðiyle meydana çýktý. Þu aþamada sn kazankazan ýn eksi 200 mio hesabý doðrultusunda 411 mio kâr ve 2023 12 aylýkta anlýk 17,5 fkya denk geliyor olabiliriz.
Þahsi düþüncemdir. Umalým da paydaþýmýz hatalý, þirket isabetli hesaplamýþ olsun..
Sn Bigmaster,
Teknik analize çok ilgi duymama ve çok önem vermeme raðmen teknik analiz konusunda sizden farklý düþünüyorum.
Bilancolar,þirket ile ilgili haber akisi özetle temel verilerinde bir bozulma olduðunda normal þartlarda grafigi istediði kadar güzel olsun o hisse genelde satýþ yiyip baskilanabilmekte.Teknik analizde belirlediðimiz hedeflere elbet bir zaman geldiðinde gidecegine bende inanýyorum ama burda zaman ve zaman maliyeti de çok önemli ve bu yine temel verilerdeki iyileþme veya düzelme sinyalleri var olduðu surece olabileceðine inanlardanim.
Bende kendimce Temel analiz "can" ise teknik analize "canan" gözüyle bakýyorum
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bugün 43 üstü çok iþlem oldu. Umarýz 43 üstü kapatýrýz
Yer Ýmleri