Hergün kap gönderiyorlar,onu yapýcaz bunu yapýcaz diye,,,,,ard den ses var mý? Aðzýný sanki bantla kapatmýþlar,ya da kilit vurmuþlar.
Hergün kap gönderiyorlar,onu yapýcaz bunu yapýcaz diye,,,,,ard den ses var mý? Aðzýný sanki bantla kapatmýþlar,ya da kilit vurmuþlar.
Millet "hikayeye" bayýlýyor,sessiz kalan geride kalýr.![]()
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ardyz tahtacýsý kimseye kolay para kazandýrmýyor. Kademeleri genelde boþ býrakýyor. Bunda fon pozisyonlarýnýn yüksek olmasý da etkili olabilir. Adam tahtayý sürse biliyor ki fonlar kusacak ellerindeki malý. Nitekim 65'lere gelince hedef portföy baþta olmak üzere fon çýkýþlarý oldu. Önemli miktarda hisse bulunduran Hedef, iþ Bankasý Ak yatýrým ve Yapý Kredi Fonlarýnýn maliyetleri oldukça düþük. O yüzden iyi bilançolar ve yeni haberlere muhtacýz bence.
Mia ve reedr konusuna gelince buraya gelmeden önce ikisinde de iþlem yaptým. Mia'da fazla durmadým ama 5 ay beklediðim reedr'dan iyi para yaptým. 22 ortalama ile alýp 69 ortalama ile sattým. Mia'da tahtacý ve patronlar el ele durmadan hisse satýyorlar. Orada alan nikah kýyar gibi geliyor bana. Reedr'da ise en baþýndan beri tahtanýn büyük bir kýsmýna hakim güçlü bir grup iþlem yapýyor istedikleri gibi at oynatýyorlar. Elektrikli otomobil konusundaki geliþmeler orda gidiþatý belirleyecek. Ben en güvenli ve potansiyelli olarak gördüðüm Ardyz'de kalmayý tercih ettim. Umarým yanýlmam. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Hissede yatýrýmým var duygusal düþünüyor olabilirim.
ARDYZ nin tahtacýsý filan yok.. Arada Yat fin ve Ýþ yatýrým al sat yapýyor o kadar..Merrilinch bir çok çöp hissede %5.5 hisse taþýyor ardyz de tek lot taþýmýyor.... Buranýn sýkýntýsý tahtacýsý yok ve fonlarda çok kaðýt var.. Tahtacýda patronla anlaþmadan gelmyor.. Burada sanki ARDA ödemiþ tahtanýn gitmesini istemiyor gibi bir algý var..Kontrolmatik le ortak olduklarý þirket var ..Kontrolmatiðin fk sý 103 tahta bu fiatlarda adam hergün kap gönderiyor..Sami bý iþi çok iyi biliyor..bizimkide biliyor ama hissesi az olduðu için kaðýdýn gitmesi onu fazla ilgilendirmiyor..
Evet bunu ben de sürekli düþünüyorum acaba tahtacý yok mu diye. Fakat bir gün alýp ertesi gün satan sonraki gün tam tersini yapan kurumlar var.
aynen katýlýyorum size bu hissede tahtacý yok. bu saatten sonra da olmasý zaten fizik kurallarýna aykýrý.ortalýk o...su gibiolmuþ hisse. biri veya birkaçý alýyor,yüzde10 hatta 5 i görünce satýyor. 2 ileri 1.90 geri. bu hissede en az 3-4 hatta 5 yýl beklemeyen para kazanamaz. kazansa da senede birebir o kadar. ama 4 yýlda ben bu hissenin 1000 olacaðýna inananlarýndayým. bu tabi bir beklenti garantisi yok
Yer Ýmleri