DFG tarafýndan Bilançosu yorumlanan Pasifik Teknoloji ( PATEK ) hissesi 9. Ay Bilanço yorumu sizlerle :
https://www.youtube.com/watch?v=n27Hyp9ggoE
Ýyi seyirler.
DFG tarafýndan Bilançosu yorumlanan Pasifik Teknoloji ( PATEK ) hissesi 9. Ay Bilanço yorumu sizlerle :
https://www.youtube.com/watch?v=n27Hyp9ggoE
Ýyi seyirler.
Eþ zamanlý hem burada hem twitter ‘da linç kampanyasý manidar bir durum
Akla ilk gelen tahtacý paþa ummadýðý büyük bir mal kaptýrdý veya bir kumar oynama derdinde
Kumarda donunuzu sýyýracak kadar güçlü eller olabilir benden söylemesi 🔥
Patron ve ortaklarý bu günün içine etti hisse çok güzel hareketler yapýyordu bir ara tavana bir kaç kademe kalmýþtý nerden çýktý kýçý kýrýklar hisse kote ettirecegiz dediler üç kisi toplam15'750 milyon lot 102 leri gören hisse 91 e kadar düþtü böyle patron ve ortaklarýný kucaktan kucaða gezdireceksin yav hissenin gitmesi size batiyormu bre kâfirler durun yerinizde seaans bitsin ne bok aciklayacaksaniz aciklayin birde blonberg TV de ballý balli konusuyordunuz ky dostuyuz þöyle durustuzdiye tam rezilmissiniz
Son düzenleme : mercek2; 07-03-2025 saat: 21:09.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Bugün ekranýmdaydý, iyi de para kazandýrdý sað olsun tahtacý... Tera ve Ýþ aktif alýcýydý, Tera hiç satmadan 505 bin lot aldý. Hareketleri çok enteresan oldu. Ýlk hareketinde 102 liraya kadar tamamen çizdi, sonra anýnda 94 lere döndü, baktým AKD de Tera var, alýr almaz 101.50 pasif yazdým, çok deðil birkaç dakika sonra yine çizdi, mal gidince 94 lere yine pasif alýþ yazdým, anýnda satýldý anýnda alýndý, ayný hareketi bu sefer 103 ile yaptý, sonra yine 103 e kadar çizip 94 lere salma hareketi... En az 5 hareket oldu, ilkinde iþlemsiz dikkatimi çekmiþti... Son bir saatte kesin çizer tavan kapatýr diye bekledim, hatta karanlýkta yapar bu Tera tavan çizmeyi diye de düþündüm... Action bol olunca gelen haberi göremedim, meðer 15 milyon lot satýþ için karar alýnmýþ...
Bu Tera birkaç hissede fena hareketli... Mesela bugün Pehol de tabandan tavana kadar götürdü ve 500 milyonluk hisse aldý... Dstkf ve Vsnmd ayný þekilde Tera ablukasýnda. Kopol, Ýzenr, Patek, Euren ve kendi hissesi Tera da hareketli günler devam ediyor...
Bu ara çýtýr çerez iþlemler için ekranda takip ettiðim hisselerden...
Tahtacý iyi hirpaladi cuma günü 3 ortaðýn hisse satýþ haberini degerlendirdi ve ky yi urkutup toplayiverdi benden bile bu gün 300 lot çarptý ki hissede baya vimri birisiyim ama helali hoþ olsun geri kalan 700 lotlayola devam derim verdiðim fiyatýn altýna gelirse de affetmem alýrým yolu açýk olsun
Saat 11.00 de fiyatý 96 larda % 5 primliydi, Bankof 150 bin lotla en iyi alýcý ve Tera ortalarda yoktu. Bankof alýmlarýný saat 17.00 ye kadar devam ettirip 415 bin lota ulaþtý, fiyat da 96-98 arasýnda dalgalýydý. Saat 17.10 da Tera geldi 96 dan 100.30 lara kadar çizip alýmlarýna devam etti. Kapanýþa kadar Bankof 100 bin lot tahtaya geri verdi, Tera aldýlarý 300 bin lotu aþtý. 99 ile karanlýk odaya girip Philip Capital 100 e kadar 60 bin lot alým yaparak karanlýktan % 1 daha primle çýkýp 100.00 kapattý.
Cuma ve bugün Tera alýmlarý 890 bin lota Bankof alýmlarý 246 bin lota ulaþtý. Cuma 290 bin lot alýcý olan Ýþ bugün 390 bin lot satýþ tarafýndaydý. 2 iþ gününde ciddi marj yaptý. Bugünkü fiyatlala bolinger üst bandýnýn da üzerinde kapanýþ yaptý.
Sadece Patek deðil Cuma yazdýðým Teranýn at koþturduðu diðer hisseler de tavana yakýn kapanýþ yaptýlar.
Euren % 7 primli Teranýn alýþlarý 11.5 milyon lot
Ýzenr % 8 primli Teranýn alýþlarý 5 milyon lot ve Bankof 5 milyon lot
Kopol % 8 primli Teranýn alýþlarý 5.5 milyon lot
Pehol tavan Teranýn alýþlarý 1.9 milyon lot
Tera % 5 primli
630.987.424 liralýk iþlem hacmi oluþmuþ...
Görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkesin aklý kendine
Tera tahtayý sahiplendi sanýrým üç dortgundur baya alýþ yaptý bu gün gene 807 bin lot aldý ve sessizce tahtayý izledi kimseye karismadi tahtada lotlar çoðalýnca veya geri bastiklarinda sýyýrýp hupletiyor eee hem bedelsiz hem tetra olayý vardý ve gelecegin savunmada onculerinden biri olacak ASELSAN altiny patek baþka savunmacý tanomam arkides
Yer Ýmleri