Yeni aldigi þirket sermayesinin 4 katý dün yanlis olmuþ 2 katý diye ve hala kötü horozluk yapan varsa ne diyeyim
Yeni aldigi þirket sermayesinin 4 katý dün yanlis olmuþ 2 katý diye ve hala kötü horozluk yapan varsa ne diyeyim
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Bu hisseyi yerle yeksan edip yerin dibine gömen yukarda pahalý diyenler acaba yeni titrayla deli ihalarin seri üretime geçip ihracat rekorlarý kiracaginin farkindalarmi veya haberleri varmý bilmem ama bu sene ve heleki 2025 de gelecek nakitlerle nasýl hesap yapacaklar önü merak ediyorum günlük hesap degilbu türlerde gelecek önemlidir ve benim beklentim de baya fazla eeee iktidar imkanlarindan da faydalanýp yeni iþ baglantilari da yaptýkça çok þeyler deðiþecek ky olarak bizlere günlük veya kýsa kazandirmaz bu borsa kartelleri son zamanlarda iyice anlasildiki banka ve x30 endeksine ky yi çekmek için ellerinden geleni yapýyorlar yani yan tahtalari bilincligoturmuyorlar ki ky biksin satsýn endeks 10 000 e yaklaþmýþ ama x30 harici geri gelmiþ ileri gitmemiþ bu yüzden hisseme sahipcikip ortauzun vade düþünmeliyiz ky olarak der ky dostlara sabir ve bolkazanc dilerim
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
buralardan satýlmaz çýkýþ yakýndýr
erdoðanlar fena fakir halka hisseyi çaktý.çok pahalý bir halka arz dedim
spk göz yumdu adamlar erdoðan diye
Erdoðanlar her yükseliþte mal basýyor küçük yatýrýmcýya
ALLAH cezanýzý verecek birgün
Halen çok pahalý anladýðým kadarýyla erdoðanlar deli gibi mal satýyor uzak durulmasý gereken bir bisse
Yer Ýmleri