Ben eli açýk baþkalarýnda kazansýn diye 7 inci tavandan verdim
Ben eli açýk baþkalarýnda kazansýn diye 7 inci tavandan verdim
TÝTRA satýn alýmý bambaþka bir sayfa.. yeniden halka arz olmuþ gibi bir sey bence.. mia dan kat kat iyi bir firma olma þasý var , mia 40 milyar pd, bu 20 var yok.. iha-siha nýn bir týk altý oldu artýk titra alýmýyla birlikte.. geliþime çok açýk ytd..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
vatandaþ parayý bunda 4 e katladý
a1 arzýný hatýrlayýn tavan kapatýp ertesi gün taban açmýþtý
pörfföyde herkes deli kar etmiþti, sonuçta kimse kar edemeden zarar edip çýkmýþtý
bakalým bunlar bu kadar zeki mi ?
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
arzda verilen 8 lotu 4 deðil 40 a katlasan ne olur100 tl üzeri doðru dürüst mal alan olmadý ki kurumlar arasý alýþ veriþ oldu
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
çöp hisseleri halka arz ettiler, Z kuþaðý deli gibi alýyor
uçan halýdan tut, dönerci tavukçu makarnacý bile borsaya girdi![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
ne tavan ne taban iþlem yapa yapa gidecek gibi, kredi yasaðý da var zaten
Titra tek baþýna bence Patek den daha deðerli hale gelecek..Sabýr etmek lazým..Þu an takipteyimm..Beklediðim rakama gelince pörtföyüme ekleyeceðim..
Bankof'un satýþ yaparak tabana çekip toplama stratejisine burada izin vermediler. Çünkü elindeki lotlar biliniyordu.Yaptýðý hata ile elindeki milyon üzeri malý kaptýrdý. Zannettiki diðer spek.lerde yine onu takip edecek. Bu sefer öyle olmadý. Ve onlar tersine hareket ettiler. Elindekileri sýfýrlayýnca bugün yeniden ve daha yüksek maliyetle hisse almaya mecbur kaldý.
Tabiiki heryerde olduðu gibi burada da gücü gücü yetene.
Bankofun son günlerde izleyebildiðim tahtalarda,yüksek özgüvenle ; zirve yapmýþ ,dalgasý bitmiþ hisselerden, hayretle izlediðimiz bir þekilde, yüksek miktarlý alýmlar yaparak çýkýþý devam ettirme arzusu , ben bu piyasayý yenerim edasý ters tepmiþ ve aldýklarýný zararýna vermek zorunda kalmýþtýr. Burada þunu da önemle belirtelim; en büyük spek. bile piyasadan büyük olamaz ve ona karþý gelemez.Agresif ve teknik dýþý hareketleri piyasa affetmez.
Model olarak 2. Bir Baykar görüntüsü veriyor Patek. Titra'yla birleþmesi bize bunu gösteriyor.
Baykar'dan tek önemli farký ise borsada iþlem görmesi.
Bu görüþümüz doðru ise yatýrýmcýsý bundan faydalanýr.
Þimdi ,en yüksek tepeyi hemen geçebilecekmi ,yoksa biraz daha buralarda oyalanacakmý.Bu sorunun cevabýný bir kaç güne alýrýz.
Ancak, bankofun telaþ içinde yeniden mal alarak oyuna katýlmasý ,hissenin buradan itibaren yeni bir zirve arayýþýna çýktýðýnýn bir iþareti ve delili olabilir.
Hemen veya sonra farketmez. Bu hissenin yeni zirve arayýþlarý mutlaka olacaktýr.
Yer Ýmleri