Çok pahalý bir halka arz 17 katrilyon piyasa deðeri var sýrf tayyibin kuzeni diye spk göz yummuþ 190 dan alanlar hala kan kusuyor
Çok pahalý bir halka arz 17 katrilyon piyasa deðeri var sýrf tayyibin kuzeni diye spk göz yummuþ 190 dan alanlar hala kan kusuyor
Arkadaþlar pazarlamacýlara kanmayýn bu þirket ufak bu fiyatlarý etmez
190 dan millete verdiler mal bitmedi hala
Bir zamanlar ambalaj hissesini pazarlayan þahýs gelmiþ burda martaval okuyor. Hadi oradan baþka kapýya
bu hisse sýrf soyadlarý erdoðan diye 110 lira yoksa ürettiði hiç bir þey yok 40 lira bile çok bu hisseye
kimseyi yanlýþ yönlendirmek istemem almak isteyen þirkete güvenen alsýn biraz aþaðý gelse bende alýrým belki sonuçta erdoðaný ne diyeyim bol kazançlar
bal tutan parmaðýný yalar bende olsam akrabama verirdim ihaleyi
Yav benim elimde hisse var pek yazmiyorum ama sizler günlük etmez pahalý bilmem ne diyerek günlük 10 yazý yaziyorsunuz ve bence ky nin günahýný almaktan da korkmuyorsunuz hangi spege calisiyorsunuz deyverin hele yav þirket 500 milyonayeni sirket alýyor ve sermayesinin iki katina denk geliyor hava savunma sistemleri robot týk iþler ve teknolojide öne cikacagim diyor sizler de ky satsýn spek toplasýn derdindesiniz edep yahu
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Yer Ýmleri