Alýntý Originally Posted by mercek2 Yazýyý Oku
Patron ve ortaklarý bu günün içine etti hisse çok güzel hareketler yapýyordu bir ara tavana bir kaç kademe kalmýþtý nerden çýktý kýçý kýrýklar hisse kote ettirecegiz dediler üç kisi toplam15'750 milyon lot 102 leri gören hisse 91 e kadar düþtü böyle patron ve ortaklarýný kucaktan kucaða gezdireceksin yav hissenin gitmesi size batiyormu bre kâfirler durun yerinizde seaans bitsin ne bok aciklayacaksaniz aciklayin birde blonberg TV de ballý balli konusuyordunuz ky dostuyuz þöyle durustuzdiye tam rezilmissiniz
Bugün ekranýmdaydý, iyi de para kazandýrdý sað olsun tahtacý... Tera ve Ýþ aktif alýcýydý, Tera hiç satmadan 505 bin lot aldý. Hareketleri çok enteresan oldu. Ýlk hareketinde 102 liraya kadar tamamen çizdi, sonra anýnda 94 lere döndü, baktým AKD de Tera var, alýr almaz 101.50 pasif yazdým, çok deðil birkaç dakika sonra yine çizdi, mal gidince 94 lere yine pasif alýþ yazdým, anýnda satýldý anýnda alýndý, ayný hareketi bu sefer 103 ile yaptý, sonra yine 103 e kadar çizip 94 lere salma hareketi... En az 5 hareket oldu, ilkinde iþlemsiz dikkatimi çekmiþti... Son bir saatte kesin çizer tavan kapatýr diye bekledim, hatta karanlýkta yapar bu Tera tavan çizmeyi diye de düþündüm... Action bol olunca gelen haberi göremedim, meðer 15 milyon lot satýþ için karar alýnmýþ...

Bu Tera birkaç hissede fena hareketli... Mesela bugün Pehol de tabandan tavana kadar götürdü ve 500 milyonluk hisse aldý... Dstkf ve Vsnmd ayný þekilde Tera ablukasýnda. Kopol, Ýzenr, Patek, Euren ve kendi hissesi Tera da hareketli günler devam ediyor...

Bu ara çýtýr çerez iþlemler için ekranda takip ettiðim hisselerden...