Üstat Maacit ,tebrik ederim
https://www.youtube.com/shorts/0iW-dUF-q1o
Üstat Maacit ,tebrik ederim
https://www.youtube.com/shorts/0iW-dUF-q1o
Hayat hoþ gerisi boþ
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bugün tepeyi 2 puan farkla kaçýrdým. Adam.benim þortlari görünce gerisin geri döndü arkasýna bakmadan kaçtý. (Avcý hikayesi gibi oldu)
Bu endeks ne zaman kesin döner söyliyim. Þöyle akþam seansi +2 filan yapacaklar. Sabah gapli açacak yukarý öyle bir sürecek ki hiç gitmeyen kaðýtlar bile fýþkýracak. Ýþte o gün saat 12de kafasýna balyozu vur.
Trading için kademli alýp komple satmak ve o enstrümana bir süre uðramamak ya da diðer hesaptan uðramak daha uygun bir strateji gibime geliyor.
Aldýðýn yerin býrak dip yer olmasýný uygun yer olma olasýlýðý sýfýra yakýn. Satarken zaten kar elde etmiþsindir ya da canýný sýkmaya baþlamýþtýr hepsinden kurtulmak daha iyi fikir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Benim anlamadýðým, garanti akþama kadar en iyi alýcýydý. Akþam satacaðýný ben dahil herkes biliyordu. Ama adam tahtayý yukarý sürmek için 1 milyarlýk mal aldý. Bir de gitmiþ en tepeden 20 bin kontrat long açmýþ. Madem aþaðýdan açsaydýn demezler mi? Spottaki malý kusarken en tepeden longlamanýn anlamý ne ola ki?
Geçen eski bir borsacý Bofa robotu dediðinizi eskiden biz manual yapardýk diye anlatýyor.
Mesela 20 kurumda hesabýmýz olurdu 5-10 tanesinden satýp bir kurumdan alýrdýk, sonra virman ile eksikleri tamamlardýk diyordu.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Peki karþýnýzdakiler saf mý dün akþam maþallah düzeltme beklemeyen hüstad yoktu. Videolar analizler havada uçuþuyordu. Bu iþte neden niçin pek sorulmaz. Ben soru sormayý uzun süre önce býraktým. Size de tavsiye ederim. Burada yazdým 269,3 USD çoðunuz oralý bile olmadý þak 292 de soluðu aldý. Karþýnýzdakiler kek mi oralarda endeksi dolandýrýp herkesi kayýða alsýnlar. Kusurabakmayýn burada short yapanlarýn çoðu analiz yapmýyor olta atýyor. Karþýnýzdakiler okyanusun sahibi.
Bir çoðunuz bu borsa neden çýkýyor diyor. Bense 324 USD geçmeden film henüz baþlamadý bile diyorum. Düþmez mi borsa düþer her düþüþ alým fýrsatýdýr.
O düþüþleri de zaten silkeleme için yapýyorlar.
Bu arada borsa çok yükseldi diyorsunuz. Bir çok tahtacý terste kaldý daha onlar da gerekeni yapmak zorunda kalacak. Bir de burasý var....
Günlük USD grafik henüz dün golden cross oldu. Bu iþlere kalkýþanlar çok yanlýþ operasyon yaptý. Genelde günlük grafikte golden cross olunca 02 Haziran 2023 tarihinde oldu günlük grafikte USd golden cross 1 bilemedin 2 ay sonradan gelmesi gerekli idi. tam nerede ise 7 ay geçti.Bence bu büyük bir hataydý.
O tl golden cross olmasa ben dahil piyasadaki profesyonellerin çoðu malýný tutarken çok zorlanýrdý.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 08-02-2024 saat: 22:08.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri