Þiþe ye güldüm diðerinde sýkýntý yok. Belki de yanlýþ anladýn Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þiþe ye güldüm diðerinde sýkýntý yok. Belki de yanlýþ anladýn Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad ben o kitabý okuyalý 20+ sene oldu, aklýmda kalan 2 husus var
-baba big shortu yakalamýþ, full pozisyon short iken 1929 kara cuma yaþanmýþ, longçular malcýular falan hep sýfýrlamýþ, baba overall katlanmasýný izliyor, x100 yapmýþ parayý, sonra þunu düþünmeye baþlýyor -ulan tamam herkes batýyo ama ya kurumlar da batmaya baþlarsa, ben parayý kimden tahsil etçem diye düþünmeye baþlýyor, shortlarý cover etmeye baþlýyo, mini bi ralli yaþanýyo, kredililer rahatlýyo falan
-baba bi tahtada mal almaya karar verirse, sabah ilk iþ tahtada açýða satýþla baþlýyo, bissürü ayrý aracý kurumdan yüklü satýþ yapýyo, tabii fiyat aþaðý gidiyo, iþte önce tahtanýn boþunu gördükten sonra baþlýyo almaya önce ufak ufak sonra karkýþlayarak
bahriyeli aðam en ünlü spekülatörün kitabýnýn özetini kopyala yapýþtýr yaptýn. tamam da ne yapalým? net fikrin var mý?
Kap Haberleri
@HisseHaberleri
Yabancý yatýrýmcýlarýn Amerikan borsalarý üzerinden Türkiye'ye yatýrým yapabilmelerini saðlayan MSCI Turkey fonunda aðýrlýðý en yüksek hisseler
• Bim (#BIMAS) 14,63 milyon $
• Türk Hava Yollarý (#THYAO) 13,56 milyon $
• Tüpraþ (#TUPRS) 12,78 milyon $
• Koç Holding (#KCHOL) 10,96 milyon $
• Akbank (#AKBNK) 10,77 milyon $
• Turkcell (#TCELL) 8,28 milyon $
• Ýþ Bankasý (#ISCTR) 7,65 milyon $
• Aselsan (#ASELS) 7,13 milyon $
• Sabancý Holding (#SAHOL) 6,95 milyon $
• Ford Otosan (#FROTO) 6,50 milyon $
• Yapý Kredi (#YKBNK) 6,35 milyon $
• Þiþecam (#SISE) 5,87 milyon $