559 : KAP *** KOZA ALTIN ÝÞLETMELERÝ A.Þ. *** IPEKE,KOZAL *** Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Ýpek Doðal Enerji Kaynaklarý Araþtýrma ve Üretim A.Þ. Paylarýnýn Alýmý Ýçin
Ayrýlan Fonun Yükseltilmesi Hk.
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : 02.05.2023
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Þirketimiz Yönetim Kurulu,Dolaylý Ýþtiraki olduðumuz, Borsa Ýstanbul'da (BÝST) iþlem gören Ýpek Doðal Enerji Kaynaklarý
Araþtýrmave Üretim A.Þ. paylarýnda alým satým yapýlmasý için ayrýlan 150.000.000 TL fonun 200.000.000 TL artýrýlarak,
350.000.000Türk Lirasý'na yükseltilmesine,Pay alým satým iþlemlerinin gerçekleþtirilmesi hususunda, Yönetim Kurulu
Üyesi(CEO) Mahmut Çelik ve Mali Ýþlerden Sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý Ramazan Karademir'in yetkilendirilmesine,
YýldýzPazar'da gerçekleþtirilecek olan pay alým satým iþlemleri ile ilgili olarak, Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda
(KAP)gerekli özel durum açýklamalarýnýn yapýlmasýna ve Genel Kurul yetkisine sahip olan TMSF Fon Kurulu'nun bilgisine
sunulmasýna,Oybirliði ile karar verilmiþtir.Kamuoyunun bilgilerine sunarýz.Saygýlarýmýzla,
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri