her ralli ve her ciddi çöküþ sonrasý forum karýþýyor..
burasý ben bildim bileli böyle
![]()
her ralli ve her ciddi çöküþ sonrasý forum karýþýyor..
burasý ben bildim bileli böyle
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
AGYI ( ayý gibi oldu)
bu 4 bankanýn 2008-2024 arasý aylýk kapanýþ dolar bazlý grafiðini alt alta biri ekleyebilir mi ??
hafta sonu ...
sanki bunlar u-100 4300 de dolar bazlý kelepir fiyatlarýndan iþlem görüyor gibi, tabi ki tahmin
yabancýlar iÞc için yýl sonu 21 fiyat vermiþ, 7.5 TL Halkbank için fiyat vermiþ, vakýf keza 10 kapatýr demiþ vs vs
cahil olmak ne güzel þey laaaa, ben bu raporlara kalpten inanýyorum![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
SEÇÝMDEN SONRA ülkeyi terk edelim,olsun bitsin.
Gerçi 1 nisandan sonra öyle þeyler bizi bekliyor ki: zamlar-kemer sýkmalar-dolar vs...4 yýl sabit ücretlinin durumu zor olacak.Öyle fazla zam da mümkün deðil..
Endekste ,ZÝRVE NERESÝYSE ARTIK: oradan %25 düþüþ genelde olur.Ama bu býst100; 10.000 iken mi 9.500 iken mi olur? Bilinmez.
Þimdilik günlük-saatlik herþey ALDA...
viopa koyduðun paradan kazandýðýna sevinebilirsin ama kaybettiðinde bence üzülme lüksün yok.
![]()
borsa eski borsa deðil millet eski millet deðil devran eski devran deðil.
param pul olmasýn diye millet % 700 yükselmiþ borsada bile gözünü kýrpmadan mal alýyor.
kimse geleceði göremez belki 10 sene sonra buralar bile çok ucuz kalýr. veya denirki hangi enayi 10 sene önce % 700 hisseyi aldýki.
Arjantin borsasý hep alda...hep golden cross mübarek...minicik %16 lýk düþüþ yapmýþ sadece....oldukça saðlýklý bir düzeltme(?) E kadarlýk olur caným diyor borsa hüstatlarý olsa gerek...
Dolar bazlý bi bakýyorsunuz...amanýn...%62 düþmüþ...hem de bangee jumping yapmýþ..
David Copperfield'in gösterisine gidip, 'Aa ne güzel, resmen uçuyor lan.' diyenler de var, CMZYLZ gibi, 'Kesin ip var amk.' diyenler de var.
Nerden baktýðýnýza göre deðiþiyor yani...borsa ucuz mu..ucuz...çünkü dolar adil deðerinde deðil...yani?...borsa ucuz ama, henüz kendisinin bundan haberi yok....
Yer Ýmleri