Originally Posted by
theosos
Bu operasyon çocuklarý endeksin en adi kaðýtlarýndan olan kozal grubunu niye yukarý aldý, hayýrdýr haber mi var?
Normalde her zaman olduðu gibi yatýrýmcýnýn burnundan getirmeye devam etmesi gerekirdi...
Koza Altýn, Ýpek Doðal Enerji paylarýnýn alýmý için ayrýlan fonun yükseltilmesi karar verdi
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan þirket açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Þirketimiz Yönetim Kurulu,
Dolaylý Ýþtiraki olduðumuz, Borsa Ýstanbul'da (BÝST) iþlem gören Ýpek Doðal Enerji Kaynaklarý Araþtýrma ve Üretim A.Þ. paylarýnda alým satým yapýlmasý için ayrýlan 150.000.000 TL fonun 200.000.000 TL artýrýlarak, 350.000.000 Türk Lirasý'na yükseltilmesine,
Pay alým satým iþlemlerinin gerçekleþtirilmesi hususunda, Yönetim Kurulu Üyesi (CEO) Mahmut Çelik ve Mali Ýþlerden Sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý Ramazan Karademir'in yetkilendirilmesine,
Yýldýz Pazar'da gerçekleþtirilecek olan pay alým satým iþlemleri ile ilgili olarak, Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) gerekli özel durum açýklamalarýnýn yapýlmasýna ve Genel Kurul yetkisine sahip olan TMSF Fon Kurulu'nun bilgisine sunulmasýna,
Oy birliði ile karar verilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1248602
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri