Artan

16,66 9.97 10:23
19,87 9.96 10:23
26,32 9.94 10:23
1,74 9.43 09:55
42,32 9.07 10:23
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 10:23
279,50 -6.13 09:55
73,20 -4.87 10:23
19,40 -4.43 10:23
49,22 -4.43 10:23
Azalan Hisseler

İşlem

4.178.979.627,25 10:23
2.047.035.127,75 10:23
1.383.945.621,76 10:23
1.262.978.154,50 10:23
1.257.252.467,98 10:23
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8116 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu hisselerden
    Pgsus hariç evet 2.grup benim işlem yapıp, tuttuğum hisseler ağırlıklı...
    Pgsus 1.gruptan elimde olan
    2.gruptakilere bırak işlem yapmayı ekrana bile bakmaya gerek yokmuş diyesi geliyor insanın, çok ballı bir hisse seçimin olmuş
    Benim petko 1.grupta olduğu için boyuna ekran başındayım, endekis vobdan kazanabildiğimi petkonun tahtacisını besliyorum, herif doymak bilmiyor hep bana hep banacı
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2.gruptakilere bırak işlem yapmayı ekrana bile bakmaya gerek yokmuş diyesi geliyor insanın, çok ballı bir hisse seçimin olmuş
    Benim petko 1.grupta olduğu için boyuna ekran başındayım, endekis vobdan kazanabildiğimi petkonun tahtacisını besliyorum, herif doymak bilmiyor hep bana hep banacı
    2.gruptakiler zaten tüm aracı kurumların öncelikli tavsiye ettiği hisseler. Aslında genel piyasa profesyonellerine ve fonlara bakınca bu hisseleri almak zaten doğrusu..
    Ben de şu an aktif olarak Tüpraş , Mgros,Pgsus, Kchol ,Kcaer ve 2 farklı enerji şirketi var..2 tane de oranı az olarak spekülatif hisse...Tabi ara ara değiştirerek şu zamana kadar geldik..Genelde bilanço dönemleri ve önemli haberler olunca belli zamanlarda değiştiriyorum.. Alışkanlıktan ekran izliyorum hala. Sanırım hastalık

Sen enerjilerin hareketleri anlık görsen Petkim e bu ne uyuzmuş dersin

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    2.gruptakiler zaten tüm aracı kurumların öncelikli tavsiye ettiği hisseler. Aslında genel piyasa profesyonellerine ve fonlara bakınca bu hisseleri almak zaten doğrusu..
    Ben de şu an aktif olarak Tüpraş , Mgros,Pgsus, Kchol ,Kcaer ve 2 farklı enerji şirketi var..2 tane de oranı az olarak spekülatif hisse...Tabi ara ara değiştirerek şu zamana kadar geldik..Genelde bilanço dönemleri ve önemli haberler olunca belli zamanlarda değiştiriyorum.. Alışkanlıktan ekran izliyorum hala. Sanırım hastalık

Sen enerjilerin hareketleri anlık görsen Petkim e bu ne uyuzmuş dersin
    Bu seçimler birazda kişilerin karakterleriyle alakalı, mesela ben trade etmeden 1 haftayı zor getiririm kar da oturmak batar
    Mesela geçen sene enjsa vardı sepetimde güzel bir hisseydi bi sattım bi daha alamadım, el turco abi 45 e düşerse hiç tereddüt etme demişti belki hatırlar neyise endekise düzeltme geldi elturco abinin dediği gibi 45 altına vermediler, aldım mı evet aldım iki gün sonra sattım bi daha alamadım
    Bana sattığım zaman alttan alabileceğim hisse olmalı çünkü ben yatırımcı profiline uygun bir kişi değilim
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu seçimler birazda kişilerin karakterleriyle alakalı, mesela ben trade etmeden 1 haftayı zor getiririm kar da oturmak batar
    Mesela geçen sene enjsa vardı sepetimde güzel bir hisseydi bi sattım bi daha alamadım, el turco abi 45 e düşerse hiç tereddüt etme demişti belki hatırlar neyise endekise düzeltme geldi elturco abinin dediği gibi 45 altına vermediler, aldım mı evet aldım iki gün sonra sattım bi daha alamadım
    Bana sattığım zaman alttan alabileceğim hisse olmalı çünkü ben yatırımcı profiline uygun bir kişi değilim
    Evet yatırımcı profili çok önemli..Karda durmak cidden kolay değil.
    Kar tamam ama bazen düşerken o karın eridiğini sindirmek de kolay değil....İşin bu yönü de var.Her zaman yolunda gitmeyebiliyor işler. O zaman insan bazen keşke satsaymışım diyebiliyor..
    Ben belli ortalamalar altına inince kademeli mal azaltıyorum...O şekilde korunmaya çalışıyorum ama zirveden yada zirveye yakın mal satma şansım hiç bir zaman olmuyor..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    hatırlıyorum elbette. pek unutmam her şeyi.

türev trade vs janjanlı piyasalar ve laflar insanları ütmek için üretilmiştir.

değer yatırımı çok daha güzel. stres yok. uyurken, gezerken, çay içerken bile profesyoneller senin yerine değer üretiyor.

tepeyi dibi bilmek bile önemsiz kalıyor.

keşke o zaman hepsini satıp sadece enjsa kalsaydı. maliyetin galiba 26 gibi bir şeydi. sağlık olsun.

hala bir kamyon fırsat var. 3-5 zibidi yemesin, insanımız da faydalansın.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •