Dolar 35-36 endekis 11200-11500 arasý olursa USD bazlý 3,20 zirvesi de olur, formasyon hedefi de olur. Güzel de olur aslýnda. Vay be þaka maka endeks 1 milyona gidiyor.
Dolar 35-36 endekis 11200-11500 arasý olursa USD bazlý 3,20 zirvesi de olur, formasyon hedefi de olur. Güzel de olur aslýnda. Vay be þaka maka endeks 1 milyona gidiyor.
hahahaha bunu bedava yapmam bak yine bana iþin düþtü Çýtak. Büyük yer kaplamasýn diye Emlak tan alýntýladým.
Derinlik üstü sað klik düzen dizayn moduna gir alýþ satýþ ve orada yazan tüm kolonlarýn geniþliðini istediðin gibi deðiþtirebilirsin sonra deðiþtirdiðin derinliði kapatmadan üstünde sað klik düzen varsayýlan olarak kaydet.Yanlýþ bir þey yaparsan kaydetmeden çýk derinliði tekrar aç.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yarýn olmasý-olmamasý için elimizde bir sebep yok ki.
Burasý bayaðý zorlaþmýþ. Eskiden bu kadar gaddar deðildi pala. Þimdi buldu benim gibi enayi shortçuyu sürdükçe sürüyor.
Gerçi bakarsýn gelir bir baba 10 bin kontrat Long açar, onu batýracaðým diye bu seferde terse oynar oyunu.
Bir gün eksi yaptýlar onda ABD enflasyon datasýnýn da etkisi var oynaklýk çoktu limak halka arzýna para hazýrladýlar o gün.
Çýtak seni anlamamak mümkün deðil.Sen bu mekanýn sahiplerinden birisin. Ben de yeni düþtüm buralara öðreniyoruz iþte.
![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri