Vakit yanaþtý bahriyeli abi yüksek müsadenle günün dibini iþaretliyorum, ya tutarsa hesabý
9308
Vakit yanaþtý bahriyeli abi yüksek müsadenle günün dibini iþaretliyorum, ya tutarsa hesabý
9308
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
KAAN ýn uçmasý tabi ki büyük olaydýr. Memlekete hayýrlý olsun.
Yerli jet motoru gibi uçuþlar yapmak da pek gerçekçi deðil. Yani biþeyi olduðu gibi görüp sevinmek de mümkün.
Altay tanký da süper bir tasarýmdý. Motoru için Alman MTU ile anlaþýldý. Sonra Hyundai Rotem en son olmayýnca Tümosana görev verildi diye biliyorum. Akýbetini bilmiyorum açýkçasý ama seri üretim maalesef olmadý.
Kaan þu an GE F110 jet motoru kullanýyor bildiðim kadarýyla.
ilk devre kesme adayý hektaþ gibi
AKP geldiðinde asla terör bitmemiþti.PKK terörü ara ara uykuya geçer ama tekrar canlanýr.Doðuda yýllarca kamuda deðiþik poz. çalýþtým.Orada yaþamak lazým.Hergün onlarca þehidi bizzat görürdüm(evimizden askeri hastane net görünüyordu)
2008 de bile hala PKK 350 kiþi ile aðýr silahlarý günlerce KATIRLARLA taþýyýp...Karakolu ablukaya alýp-mevzilenip, 30-40 askerimizi þehit ediyordu(koðuþta)..(DAÐLICA-AKTÜTÜN BASKINI)..Ve bizde UYUYORMUÞUZ KÝ, o silahlar taþýnýrken, golf sahasýnda keyif yapýyormuþuz...
Þuanda asla böyle bir olaya cesaret edemezler.KATILARLA yüklenen en ufak bir silah oracýkta imha edilir.Elbette hala terör var ama geçmiþle kýyaslanamaz ve asla eskisi gibi bu tür baskýnlar olamýyor...
Terör biter mi..Bence bitmez.. Doðuda belli süre yaþamadan orayý anlayamazsýnýz.ÝZMÝRDEN-TEKÝRDAÐDAN konuþarak olmaz.Doðuda görev yaptým.25 milyon kürt var. Siz hala saçma sapan GÜNEÞ DÝL ile ve bazý ýrkçý sloganlara giderseniz , pkk ya hizmet etmiþ oluruz.
Ha hükümet BU SÝYASAL SÜRECÝ denemek istedi ama malesef suistimal edildi..O da ayrý mesele.
Gözler piyasalarýn göz bebeði Nvidia þirketinin finansal rakamlarýna çevrildi
Bu haber borsalarda sert hareketlere neden olacak........dikkat......
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri