Kuþlu sitede durmadan twit atýp duruyorlar. Nasýl pozisyondalarsa her ismi yazýp bu da piyasa için iyi olur diyorlar. Adam alt altta 4 isim yazmýþ hepsi iyi olur diyor. Zaten baþka ihtimal yok ki![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kuþlu sitede durmadan twit atýp duruyorlar. Nasýl pozisyondalarsa her ismi yazýp bu da piyasa için iyi olur diyorlar. Adam alt altta 4 isim yazmýþ hepsi iyi olur diyor. Zaten baþka ihtimal yok ki![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
" Bir Cüzdaný Doldurmak, Boþ Olanýna Katlanmaktan Daha Kolaydýr "
Fatih karahan birazdan baþkan olarak açýklanacakmýþ
erdem baþçý son döneminde , çok feci þekilde bulunduðu makama yakýþmayacak þekilde , dolar ile ilgili mahalle aðzý ile yorum yapmýþtý. dolarýn kafasýný gözünü kýracaðýz gibi bir þeyler demiþti. üslüp o makama yakýþmaz bu bir ayrýca en önemlisi , adam resmen poker masasýnda oyun sýrasýnda zayýf elini masaya açýp rest dediydi.. facia...
sonra zaten akýllý para tl kýsa üzerine pozisyonlandý ve kazandý.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bende pazartesi su akar yolunu bulur modundayým çok birþey beklemiyorum ,ama kafamda þu soru iþareti mevcut orta vade yabancý bekleme moduna geçer mi olaylarý anlamak adýna ortalýk birazda olsa bulandý.
Bu ülkede artýk çok güzel algý pompalaniyor.Kimsede görülmesi gereken noktayý göremiyor.Yok Hafize cumhuriyetciymis yok Mehmet Þimþek'in adamý gelecekmiþ yok piyasaya biþey olmazmýþ.
Arkadaþlar bu yapýlan herkesin bildiði bizim ise yeni öðrendiðimiz bir insider vakasidir.Sahol dün gece hisse ederi için 170 lira fiyat beklentisi olusturmus gün boyu %5-6 mallarýný okutmustur.Nitekim koçhol bir haftada %5-10 yapýp mali yüksekten itelemistir.Bunun gibi bir sürü hisse tabi.Simdi yeni hafta ile hisseler düþecek ve altlardan mal toplayacaklar.
O gitti bu geldi iþin hikayesi.Kucuk yatýrýmcýyý çarpmak halkýn malýna çökmek asýl gaye.
Hafize cimere gelen bir sikayetle sutlanmasinin yolu açýlan biri idi.Cimer þikayeti baþý örtülü bir vatandasimizin þikayetinin bütün medyaya servisi s edilmesi ile baþladý.Boylece hafizenin yolu yapýldý.Temel gaye belediye seçimleri öncesi kredi musluklarini açmak.O nedenle bir haftadýr birçok GYO þirketi sürekli yükseliþte.Baskan faiz indirilmesini istemediði için sepetlenmesi gerekiyordu.Ekonomik dengenin ne olacaðý kimsenin runda deðil.Gaye seçim baþarýsý.
Sizden ricam olayalara TV lerde ki satýlmýþ yorumcularin kafasindan deðilde biraz madalyonun görünmeyen kimsenin bakýlmasýný istemediði yerden olaylara bakmanýz Yoksa bu sayfalarý okumanýn ne anlamý kalýr.
diyorlar ki sen delisin hiç bu kadar sevilir mi deðmeyecek biri için gurur yere serilir mi bir ateþe attýn beni alev alev yaktýn beni deðersiz mi benim aþkým yananlara kattýn beni dost üzülür düþman güler
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri