Sayýn Çýtak bir ses ver bakayým. Benden Dayu olmaz Bull olur. Ben Dayu olursam eðer bir gün bu piyasayý 5-10 ya da 20 sene falan unut zaten. Okyanus varken damlalar ile uðraþýlmaz. Burada ýsrarla siyaseten yanlýþ analizleri Israrla yanlýþ piyasa analizleri ile kombin etmekte devam eden arkadaþlar var. Onlar için belli süre daha bu piyasa çok zor olacak. Benim kimsenin siyasi düþüncesi ile bir sorunum yok herkesin düþüncelerine fikirlerine saygýlýyým. Ama bu yanlýþ kombin iþinde ýsrar edenleri kesinlikle okumam dikkate de almam. Ben bu iþi ego tatmin etmek için yapmýyorum benim tek odak noktam musluk akarken ne kadar çok doldurabilirim.Herkese de bu amacý tavsiye ederim.Çünkü bu musluk sonsuza kadar akmaz. O yüzden enerjimi antin kuntin iþlere harcamam.
Gaye Haným kendi istifa etti. Piyasaya etkisi sýfýr. Zaten niyet kötü olsa bunu seans içi servis ederlerdi birileri çok fena tokatlanýrdý.
Gerisi teferruat.Piyasayý yanlýþ okuyanlarý ayýklaya ayýklaya bu iþ devam eder edecek etmek zorunda.
Ha bir de bana yabancý yatýrýmcý falan lazým deðil. Bana yabancý endeks 500 usd civarýnda malý çakmak için lazým.....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri