BIST100 de an itibariyle günlük-saatlik al da...Momentum yükseliþi devam ediyor.Hisselerle devam edeyim.
Eðer iz süren kýrýlýrsa iþte o zaman kapanýrým.
Anlaþýlan geçen sene seçimden sonra , bu sene seçimden önce gogogogo oluyor.
Bu arada size zahmet: BOL BOL ''SHORT'' vs. diyelim ki: bizim boða dellensin.![]()
Twitterdan Mert hoca aralýk 27 de bist ocakta 8500 þubatta 9500 mart vr nisanda 10.000 -12.000 olur demiþti 4 ralliyi de pandemiden beri doðru tahmine eden bir efsane üstat oldu .
Seçimden sonra çýkar anca seçim seçim diyenlerin eller boþ kaþacaksa
Bu borsayý seçime kadar 12.000 puana dolar rallisi 380-400 dolar alýrlar mý ytd
Bu konuda deðerli görüþ sahipleri yazabilir mi acaba ?
BNTAS temeli kendim araþtýrmadým.Pek anlamamda.Ama EKOTÜRKE çýkan prof hocamýz geçen sene çok överdiii.Ben de not aldým ve uygun dolar bazlý diplere gelince aldým...
Sosyal medyanýn faydasý oluyor..Ama dedikleri hisseleri belli diplerde almak lazým..Bazen dedikleri hisse 10 dan 5 e kadar iniyor..Orada teknik önemli oluyor.
Cidden öyle ,ASLA BAÞARAMAYACAÐIZ...Ama bu virüs gibi..VÝOBU,3 ay býraktým..Cuma günü bulaþtým ve hemen -25.000 tl verdim ve çýktým
O konuda haklýsýnýz ama emlak endeksinin DOLAR BAZLI ZÝRVE veya zirveden %10 aþaðý olduðunu düþünüyorum..Ortalamalara gelirse yatýrým amaçlý ev almak isterim..Malesef ARSADAN hiç anlamýyorum..þimdi gider daðýn baþýnda bir yer alýrým![]()
Yer Ýmleri