2.gruptakilere býrak iþlem yapmayý ekrana bile bakmaya gerek yokmuþ diyesi geliyor insanýn, çok ballý bir hisse seçimin olmuþ
Benim petko 1.grupta olduðu için boyuna ekran baþýndayým, endekis vobdan kazanabildiðimi petkonun tahtacisýný besliyorum, herif doymak bilmiyor hep bana hep banacý![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
BÝST 100 endeksi 9200-9600 aralýðý bir yerlerde kapatýrlar Cuma akþamý...
Bence yani))CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.ekonomim.com/gundem/chpl...-haberi-729760
Doðru zemine oturtulmuþ çok iyi eleþtirilerden biri çok uzun zamandýr. Önemi bu dillendirmeden sonra düzeltilmesi için umutlarým arttý.
Ýktidar bu konuda hatalý mý hatalý bunun tartýþýlýr yaný yok. Ama bu marketler gerçekten bu iþin iyice suyunu çýkardý.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
2.gruptakiler zaten tüm aracý kurumlarýn öncelikli tavsiye ettiði hisseler. Aslýnda genel piyasa profesyonellerine ve fonlara bakýnca bu hisseleri almak zaten doðrusu..
Ben de þu an aktif olarak Tüpraþ , Mgros,Pgsus, Kchol ,Kcaer ve 2 farklý enerji þirketi var..2 tane de oraný az olarak spekülatif hisse...Tabi ara ara deðiþtirerek þu zamana kadar geldik..Genelde bilanço dönemleri ve önemli haberler olunca belli zamanlarda deðiþtiriyorum.. Alýþkanlýktan ekran izliyorum hala. Sanýrým hastalýk
Sen enerjilerin hareketleri anlýk görsen Petkim e bu ne uyuzmuþ dersin![]()
Yer Ýmleri