Originally Posted by ayhan53 Bi kaç gün öncede buradaydı din alimlerini doğrayacak sandım alimleri değilde... alimlerin fetvalarını doğradı hiç bi okuyum, öylemi, böylemi yok... saniyesinde 10 sayfayı sildi attı
Originally Posted by çıtak alimleri değilde... alimlerin fetvalarını doğradı hiç bi okuyum, öylemi, böylemi yok... saniyesinde 10 sayfayı sildi attı Bende bi soru sormuştum cevapları sabah okurum demiştim ne soru kalmıştı ne dayfa arada baya boşluk kalmıştı
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Bende bi soru sormuştum cevapları sabah okurum demiştim ne soru kalmıştı ne dayfa arada baya boşluk kalmıştı sorunun cevabını vermiştik, okuyamadın mı başkanım ? özet geçelim mi ?
Originally Posted by çıtak sorunun cevabını vermiştik, okuyamadın mı başkanım ? özet geçelim mi ? Özelden geç karadenizde sabuna basıp kayma
Originally Posted by ayhan53 Bi kaç gün öncede buradaydı din alimlerini doğrayacak sandım Originally Posted by çıtak alimleri değilde... alimlerin fetvalarını doğradı hiç bi okuyum, öylemi, böylemi yok... saniyesinde 10 sayfayı sildi attı Canli izledim, okudu/tartti. Terazisi hassastir.
Forum Rules
Yer İmleri