Pazartesi KRDMD'den KAP gelir.
Yeni yatýrýmýmýz özellikle savunma sanayinin ihtiyaç duyduðu nitelikli çelikler vs
Yok nervürlü inþaat demiri filan derse satýþ olabilir.
Pazartesi KRDMD'den KAP gelir.
Yeni yatýrýmýmýz özellikle savunma sanayinin ihtiyaç duyduðu nitelikli çelikler vs
Yok nervürlü inþaat demiri filan derse satýþ olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Çarþamba takasýnsa görünen bist30 da yabancý ve fon satýþlarý var. Aðýrlýklý fonlar 3 dolara gelince mal çýkýyorlar görüntüsü var . Ýyi izlemek lazým.
Haftaya Perþembe gelecek olan bu haftanýn yabancý alýþ satýþ raporunda göreceðiz durumu.
Endeks haftayý iyi kapattý. Ekstra bir haber olmazsa 8900-9300 bantýnda bir yatay harekette benim olasýlýklarým arasýnda..
EREÐLÝ deki olay BÝLANÇO beklentisi mi?
Bence öyle. Favök marjlarýnda toparlanma var. Bilançoya yansýmasý önemli...Göreceðiz .
Bir de depremden dolayý sigortadan gelen para var. Bakalým bilanço gelsin vereceði tepki önemli.
Normalde Fed faiz indirimi hemen yapmayýnca emtia ve bunun üreticileri negatif etkilenir.
Ereðli yi ky ye hamal gibi taþýttýlar. Þu an neyin sevinci yaþanýyor anlamak mümkün deðil ...
Bu arada benim yazdýðým 13 bin mesajýn en az 3 bini Ereðli topiðindedir.. ..Ciðerini bilirim
Yeþil dönüþümün uzun vade maliyeti ve bilanço yansýmalarý ,ödenecek karbon vergilerini iyi hesaplasýn yatýrýmcýsý... Grafiðe bakarak görünmez onlarTabi bu uzun vadeci için.. Kýsasa al sat yapaný ilgilendirmez
Bana göre Ereðli x dolara alýnýr, y dolara satýlýr..Nokta.....
evet.. telefondan gönderiyi düzeltemiyorsun
ama asýl büyük sorunumuz bu deðil
asýl sorun
moderatörler þunu foruma yüklemeli
https://www.google.com/search?q=%C5%...gh3UUaaYY,st:0
bir baþlýða girdiklerinde, otomatik çalmalý
yakalanýyoruz sonra![]()
Yer Ýmleri