þimdi bu gri liste olayý kesin bitti deðil mi dostlar ?
bittiyse
bugün mal alanlar gece seansýnda kuyruðu dik tutup duru, pazartesi bu fiyattan bulunmaz... pazartesinin þortunu gömeyim tepesine
þimdi bu gri liste olayý kesin bitti deðil mi dostlar ?
bittiyse
bugün mal alanlar gece seansýnda kuyruðu dik tutup duru, pazartesi bu fiyattan bulunmaz... pazartesinin þortunu gömeyim tepesine
Mehmet Þimþek piyasayý sürekli beklenti halinde tutarak aslýnda süreci iyi yönetiyor..
Gri haberleri de beyaz tarafa yakýn olarak sunuyor.
Bunun sebebi de belli oyuncularýn malda olmasý ve bu mallarý ilerde yabancýya devretmek için almýþ olmalarý.
Bu olana kadar da tekrar altýna ve dövize doðru kaymaya baþlayan piyasanýn borsadan uzaklaþmamasý için ek gayret harcýyor..
Bakalým nereye taþýyabilecek...
Piyasanýn kuralý vatandaþ öðrenince fiyatlama biter.
BBHT akþama kadar ISCTR bedelsiz onaylandý diye yazý geçti, üzerine bedelsiz tarihi verildi, zar zor ayakta durdu.
Yani haber yayýnlandýktan sonra alanlar biz fakirler oluyoruz, zenginlerin danýþmanlarý oluyor önceden istihbarat alýyorlar.
Bir manavýn baþka manavda ucuzluk varmýþ diye koþmasý ne kadar saçma ise haber geldikten sonra zenginin almasý o þekilde olur.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
o yf ile qnb nin aldýðý MAGEN, REEDR nedir ? hisse mi ? onnan endekis mi yükselir... mal la bunnar, harbi mal![]()
Bitek dgate girmiyor sarý gacýda yardýrdý.
bir halt olacaðý yok.
ben kantarýn topuzunu bir vursun taban yapýp 2 . marjý açtýrsýn istiyorum.elde ucuz maliyetli satýþlar kaldý.
gün içinde kendimce yüksek hacim yapýp 2 vade arasý bayaðý bir iþlem yaptýðýmý düþündüðümden, ister istemez iþlem yapacaðýn ensturumanýn grafiðini oluþturmak gerekiyor, elimizden de az buçuk geliyor malum. hallettik bir þekilde formüllerle grafiðe döktük.
bu günkü iþlemlerimin resmi 1 saat sonra yok olur. ha kiminizin iþlemine göre benim iþlemler çok ufak adetler olabilir kusura bakmayýn artýk.
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
TV'de bir kýz vardý ayrýlmýþ. Konuða ýsrar ile finasman nasýl olacak vs diye sordu, halka arz yapacaðýz dedirtti, ben de huylandým. Muhtemelen yayýn kontrolörü kulaklýktan soru sorduruyor. Kýz ayrýlmýþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri