Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Abka,
sen þimdi bu hareketle böbreði kurtarmýþmý oluyorsun![]()
teknoloji hisseleri kan kaybetti ama bu sene o sene onlar adýna ha yavaþtan enerji hisselerine giriþ olabilir
Artýk GEYÝK yapmayacaðým..Çok saf-temiz arkadaþlar var.
Adam ne stoplos ne de ters poz. biliyor..KAÇ kere sana dedim SÝNDOMA senin kafa buna basmaz.CÝDDÝYÝM.sen hisseni al-sat..
Bak yine beni tahrik ettin..YARIN ZARAR EDECEÐÝMÝ bile bile-kem gözlere geleceðimi bilerek..AL SANA EKSTRE...
CÝN OLMADAN ADAM ÇARPMA...DENKLEM kuramýyorsan integral çözme... vs...çeþit söz var...
Adam basit bir kitap okuyanýn tekniðiyle bize AHKAM KESÝYOR YA..abi yumruðumu ýsýrýyorum...
Milleti hissede TRADEYE teþvik etmek GÜVENLÝK MESELESÝDÝR.ARACI KURUMA HÝZMETTÝR...BAK hýzýmý alamadým..þimdi vatan hainliðine doðru gidiyorum![]()
Þimdi kontrol ettim. Normalde makas 120 lira olmasý gerekirken önce 200 lira makasla gelmiþ oraya. Tam o hareketi yaptýðýnda makasý 300-350 liraya kadar çýkarmýþ ve bir dakikada 405 milyon TL civarý hacim yapmýþ.
Kapanýþta makasý 500 liraya kadar getirdi ve cidden abarttý.
Niye xu100 bakýyorsun ki hocam. Xu030 dayanak varlýk![]()
Yer Ýmleri