Bak koçum...Sen de ciddi bir muhakeme ve sebep sonuç ilþkisi kuramama var..BU BOKLU ruh halinden dolayý kaç kiþi ile tartýþtýn....
Bana sen viobda zarar ettin,dedin?..TAK EKSTRE GÖSTERDÝM.....O ZAMAN Ý KONUÞMAYACAKSIN.ittiham edersen cevabýný alýrsýn.
Senin gizi rezillik yapýpta YKBNK sý 20 kademe çýktýktan sonra mal aldým..demedim..
Sana inanmak zorunda deðilim.ÜYELERDEN defalarca senden EKSTRE istendi..Bir kere bile gösterip milleti susturmadýn.
Garantiyi 7-8 den alýrken...O zamandan beri...
Sen kapaklarla oynuyorsun..Bu kadar geçmiþte olan talebe ragmen bir kere bile göstermedin..
KENDÝN BÝLE BEN SADECE ABKANIN AL-SAT(VÝOBUNA) ÝNNIYORUM dedin..Çünkü karþýdaki ýsrar ederse gösterirsin ve AGZININ PAYINI VERÝRSÝN..BENÝM SENÝN AGZININ PAYINI VERDÝÐÝM GÝB.
Bu zýrtolar kendi dar hayatlarýnda iltifattan dolayý enanniyetleri HAK ETMEDÝKLERÝ
HALDE þiþmiþtir..AMA birisi gelir aðýzlarýnýn payýný verir.
SONRA BUNAMIÞSIN..SANA TAM 44 KERE 23 EKÝMDE 7600 DEN SÝSTEMÝN AL VERDÝÐÝNÝ YAZDIM...BUNU 44 KERE YAPIÞTIRDIM..ekraný verdim..tuzlukla-sopa ile gösterdim...
HALA 6800 de sen bekliyorsun diyorsun..
FORUM FORUM OLALI bu kadar tuhaf adama rastlamadý..adam akýldan anlamýyor..
DEFOL GÝT ÞÝMDÝ...

ben hep burada 2-3 kiþiye yapýþtýrýyorum burada farkýndamýsýn adamýn þiþiririm þuanda yaptýðým gibi bak sana MÜZÝK derim çalmaya baþlar masaya düþende böyle senin yaptýðýn laf cambazlýðý ile kývýrmaya baþlar.Bu topikte kývýrmadan yaptýðýn 1 tane analizin yok , sen kýskanç kibirinden bokunda boðulan arada nefes almak için burada ekstre koyup ben buyum diyecek kadar zavallýsýn emin ol.

Yer Ýmleri