ben şimdi onları nerede bulacam ?? eşşek sürüsünün hepsine tek tek mi bakacam ???
ben şimdi onları nerede bulacam ?? eşşek sürüsünün hepsine tek tek mi bakacam ???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
İşci bankı çözmeye çalışıyorum, o da muhtemelen 11 üstü satıp 10 altı yerine koyuyor olmalı
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Burcu Kıratlı
Geçmişte uzun TRY taşıma işleminden kâr alındı, ancak politika faizindeki artışla tekrar boğa görünümüne geçiliyor.
•Politika faizindeki artışın rezerv baskısını hafifletmesi bekleniyor.
•Enflasyonla mücadelede güçlü bir bağlılık var ve mevduat faizlerinde artış bekleniyor.
•Cari açık önceki yıllara kıyasla daha düşük ve iyileşme gösteriyor, bu da lira için olumlu bir işaret.
•Seçim sonrası siyasi risklere dikkat edilirken, uzun pozisyonlara girme konusunda artan bir güven var. #DolarTL
APara aylık ve yıllık bileşik olarak ayrı ayrı politika faizini verdi.
Yıllık enflasyon %65, gecelik faiz %50 demek hakkaniyetli değil.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bu forumlarda en kızdığım kelime spek,spek adamı, pazarlamacıdır..beni delirtmek isteyenler bunları bana söylemeleri yeterlidir...onun dışında hayalci ,hisse aşığı ,hikaye anlatıyorsun türü laflar beni etkilemiyor...bu iki çakal en kızdığım kelimeyi kullanmışlar...
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
xauusd,
daha önce endex topiğinde yaptığım çalışmanın devamıdır,..
1.yol
2.yol
iki türlü yolu olduğu kesin,..ama hangisi?
benim görüşüm 1 veya 2 hafta içinde ikinci yolu izleyerek hedefe doğru alçalması,
1.yolda ilerlerse, bir yüksekten hedefe çok sert düşmesi gerekir ki, altını bu kadar sert düşürecek gloabal olaylar, globalde alışılmadık sert olaylar demektir,
dolaysıyla baklavanın dönüşü ile birlikte 1 veya 2 hafta içinde 2.yolu izleyip zamana yatarak azar azar seviye kaybetmesi daha makul durmakta, hedef şubat 2025 olarak duruyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
aloooo xweber ve emregüneş yine hangi eşşeğin deliğine girdiniz...kocaer topiğinde dayılanıyordunuz... şimdi geldim ...neden ortalıktan toz oldunuz ???
Yer İmleri