akþam akþam 10094....þort girdik bakalým......pala efendi þerefine.......
Ekonomist Dergisi
@EkonomistDergi
·
33d
Þiþecam 3 ülkedeki 114 milyon dolarlýk yatýrýmýný duyurdu
https://ekonomist.com.tr/sirketler/s...-duyurdu-48203
Sektör çok önemli..Beyaz eþya-otomotiv-Ýnþaat ve yan sektörler....1 NÝSAN FIRTINASINDAN EN ÇOK etkilenecek olanlar.
Hatýrlatma-Update
Deðiþen bir þey yok aslýnda, son anda Flat B nin double zigzag olduðunu ilan etti Pala, SASA Hektaþ gibi kaðýtlarla, oysa ki baba hisseler 9200 zirvesinin üstünü onaylamadý, korole olmadý yani. Görüntü, bu bir koþan flat, sert bir C dalgasý gelecek düþüþ yönünde, olasý hedefler 8075 ve 7701
Lakin, dolar bazlý þablonla bu þekilde hýzlý düþüþ, yani A=B+C olacak þekilde zamansallýk örtüþmüyor.
Yani sanýrým, zamanca geniþleyecek, ya A=C veya B=C olacak þekilde yayýlacak biraz düþüþ.
Hedefler deðiþmiyor, ama dolarý seçimden sonra kýsmen salacaklarý varsayýmý ile, bu hedeflerin dolar karþýlýðý deðiþiyor, hem de oldukça..
Ben yine de bu þekilde gösterdim, alternatifi C dalgasýný saða doðru zamanca geniþletme üzerine...
Bi ihtimal, double three olabilir yapý. Düþüþ zigzag, çýkýþ zigzag, o halde flat gerekir. Bana göre bu koþan flat yapý bariz olduðundan, Pala bir cinlik yapabilir....ya da fazla þüpheci olmuþuzdur. Þayet ABD borsalarýnda beklenen sert düzeltme gelirse, direk flat C ile korole olur gibi bir yandan da...
Neyse...Vaziyeti Umumiye...YTD
![]()
Forumda gerginlik seviyesi artmýþsa çakýþ zamaný gelmiþtir
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri