Bundan yaklaþýk 17 yýl önce benim çocuk küçükken yanýma gelirdi baba baba napýyon deye benimde trade ederken konsantrasyonum bozuluyor deye deðiþik bir formül bulduydum.
Pc ekranýnýn arkasýna çikolata saklayýp iþime bakarken benim ufaklýk baba baba diye bana musallat olunca kucaðýma alýp, ekranýn arkasýndan çikolatayý veriyodum bak olm ben burda para kazanýp sana çikolata alýyorum, o yüzden beni meþgul etme oldu mu diye tembih ederek annesine sepetliyodum.
Tabi bizimki bu seferde çikolataya alýþýnca zýrt pýrt gelip baba baba kazandýnmý çikolata demeye baþladý.
iþin özü hem çikolatayý hemde borsayý benden öðrendi.
Yani okumadý babasý gibi eþek oldu
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
uyanýk AK YATIRIM'a türk hava yolarýsýný yar etmeyecekler heralým
tahta saatlerce ayný yerde kalacak, 264 e 2 milyon lot satýþ olacak... sende onu kelepir kapýp gidecen..elemi
satan neden satýyor diye düþündün mü heç
Bozkurt dayucummmm bu froto ya þort düþünüyorum......fikrini almak isterim......bunda müthiþ bir para býrakacak gibi duruyor......doyuma ulaþtý......kýsa vade týrtýklayabilir miyiz.....bunun speðini........
Bizimkilerde öyle.
Bir kaç gün önce okula gittim.(ikizlrden biri alerji olmuþ onu almaya gittim).
Beklerken öðretmenine notlarýný sordum .Bakayým dedi. ikizlerden biri matematikde 18. diðeri 17. olmuþ.
"Hocam sýnýfta kaç kiþi var ?" diye sordum. 20 dedi
Okumuyorlar ama akýl veriyor biri bana ."yazýn salep alalým kýþýn daha pahalý satarýz "diye![]()
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
bu sasaniler bedelsiz vermiyor diye kazan kaldýrmýþ...
bedelsiz olunca ne olýcak 40 liralýk hisse 20 olýcak...
piyasadaki hissede 2 ye katalanacak ne manasý var...
kendilerini kandýrýp duruyorlar...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
pangalara bu fiyatlardan bile satýcý gelmesi, ekonomiye iliþkin sýkýntý ne ise artýk onun devam ettiðiniþn göstergesi olabilir
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri