Ne yaptým ne yaptým? SASA & HEKTS yazmýþým kim ben mi? Trolun de cahilinde önde gidenisiniz sen ve senin gibiler. Beni DUDU ile falan karýþtýrdýn sanýrým. Bul oku bakalým SASA daki yazýlarýmý yüzün kýzaracak mý? Benim kalemim küçük yatýrýmcý tarafý dýþýnda yazý yazmaz. Ýki de bir karþý yazý yazýyorsun.Baltayý taþa vurdun haberin bile yok.Sen aynen bu kafayla devam et.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ayhan baþkan nebati ve Þahap kalsaydý bugün dolar 100 lirayý aþmýþtý. 1000 e yelken acmisti. Kabul memed te çok matah bir adam deðil ama nebati Þahap reis üçlüsünden daha iyi oldu. Kolay mi baþkaným züccaciye dükkanýna fil girdi elde ne kaldýysa artýk yeniden dükkaný toparlamaya çalýþýyorlar. Ben 7 evliya gücündeki reisimizin memed ve ekibi para bulamazsa sutlayacagini düþünüyorum.
Asýl ismi söylemek lazým. Sadece seçim kazanmak için dünyayi yakacak iþimi soyleyin ne Nebati si Þimsek i?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri