abi uðraþmýyým diyorum ama kaþýnýyor.
diyelim ki iþlemler doðru (montaj artýk çok kolay ama biz doðru kabul edeceðiz.) adam
10.161,75ten þortta kalmýþ gündüz seansýnda 14:16da, gece onu kapamýþ muhtemelen pasif emirle. o da muhtemelen.
ha bu arada, ekran görüntüsünde gündüz seansý dediði iþlemler tokatlýnýn gün içinde buraya yazdýðý rakamlarla uyuþmuyor nedense
þimdi altta yazacaðým paragrafý sen anlarsýn baþkalarý anlamayabilir;
o resimde tokatyýldýzý kardeþimin yaptýðý 10161,75 kýsa poz var di mi? gündüz seansý bir tek saat 14:16da 10.161,75ten iþlem geçti sonra orayý deldi geçti sonra altýna uðramadý. isteyen dakikalýk grafiðe bakabilir. Fakat tokatýnyýldýzý ne yapýyor? saat 14:19da 10190 longlar kapatýldý mesajý atýyor foruma. tesadüf ki o saate uygun tek 10190 iþlemi saat 14:17de

isteyen yine dakikalýk grafiði kontrol edebilir.
O resimdeki diðer iþlemlere de baktým, nedense hiçbiri tokatçýnýn buraya yazdýðý mesajlara uymuyor

-----------------------------------------------------------------
tokatlý'nýn ne yaptýðýný anlatayým size. Önceleri hayali bir poz yazar, duruma göre mesajý siler veya deðiþtirirdi. þimdi taktik deðiþtirdi.
bazý þeylere þahit olduk da konuþuyoruz. önceden yaptýðýna dair forumdan biriyle yazýþmamýz;
Tabi anladý iþler öyle çok iyi gitmiyor taktik deðiþti. Þu anki taktik þöyle;
geldi ekrana, bakýyor viop rakamlarýna diyelim ki viop
o an 10010
5 dakika önceki dip bir rakamdan(1-2 puan pay býrakarak) long yazýyor foruma. e nasýlsa o an 10010, 10 dakika önceki rakamdan long yazmakta ne var

ha diyelim ki o buraya yazdýktan sonra þelale geldi, bu sefer de "ben çok hýzlýyým pozu kapadým bile" diyor

. Þort için,
vice versa. Buna bir sürü örnek bulurum eski mesajlarýndan ama uðraþmayacaðým.
--------------------------
gelelim bugüne, akþam seansýnda 10003.75 ve 10005,00 gördüðü
tek an 21:39 dakikalýk barý, o saatte tokatlý apim ne yapýyor, þu mesajlarý yazmakla meþgul,
21:38 mesajý
21:40 mesajý
-----------------------
gelelim diðer konuya,
tokatçý kardeþimin belirttiði son poz 10251 þort. (Aslýnda 10161,75ten þortta terste kalmýþ da olsun 10251den de þort, jetonlar lunapark jetonu nasýlsa

)
sonra ne diyor? 10003 þortlar kapatýldý. aradaki 10.161,75 ve diðer iþlemler nerde? puf
neyse ben anlatacaðýmý anlattým, isteyen inanmaya devam eder. Ýnanacak olanlara elimde satýlýk boðaz köprüsü için görüþme daveti göndericem
Yer Ýmleri