Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
%80 nakit , kaldý %20![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
sn rosense,
Burada daha önce belirttiðim seneryom var 2023 sonuna doðru info üzerinden fonlarýn ellerindeki malýn bir bölümü bir kýsým yabancýya teslim edildi Þimþeðin göreve gelmesiyle ha bu momentum yaratmak için bize Yabancý olarak gösterilmiþte olabilir.Çünkü yabancý takasýnýn Qnb ve 2 tahtadan dolayý güncellemesi gerek o topa girmiyorlar elleri belli olacak diye.Burada bir ara koç tahtalarýný alýyorlar diye konuþmuþtuk bu lotlar onlardan þimdi biraz yatýrým fonlarý karþýlýyor.Ben piyasaya takaslarda görüldüðü gibi gerçek yabancýnýn girdiðine inanmýyorum büyük tahtalara yabancý görünümlü sistem badem spor giriþleri olarak görüyorum çünkü þirketler hakkýnda net bilgiyi varlýk fonu ve bunlara yakýn oyuncular bilir , bunuda çoktan beri tahtalarda uyguluyorlar.
ha bu benim düþüncelerim takip açým herkesin kendi seneryosudur.
bu havada burasý sessiz sakin neden acaba?
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Badem spor bankalarý daha önceden aldýlar yabancý görünümlüler ,gerçek yabancýya çakacaklardý ama olmadý Swap lar nisan mayýsta açýlacak dý yalnýz dolardaki oynaklýk yeteri kadar rezerv olmamasýndan dolayý ertelendi diye duyduk nereye Temmuz Agustos , piyasada dikkat etmek gerekli yatay sýkýcý bir zaman dilimine girmiþ olabiliriz.
Bugun borsa ile cds,tahvil faizleri,dolar da bu harekete uysaydý bana biraz daha inandýrýcý gelirdi , bakalým 1-2 gün içinde oralarda bir deðiþme olacak mý.Þahsým adýna acele edecek bir durum yok altýn,býtcoin,fon lar çalýþýyor maþallah burada zamaný bekleyecez duruma göre trade ederim.
Yer Ýmleri