Þekil 1a da görüldüðü üzere günün tepesini yine ben buldummertabi gram anlamaz bu iþlerden, anca kakara kikiri
![]()
Þekil 1a da görüldüðü üzere günün tepesini yine ben buldummertabi gram anlamaz bu iþlerden, anca kakara kikiri
![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ktlev 14 ten bulmustum sonra 2. ktlev vrgyo olur dedim o yolda gidiyor
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
dün akþam bu kuruma dikkat edin dedim satýþ tarafýnda oynanan badem spor körler saðýrlar birbirini aðýrlar oyunu, badem bofasý gidip banka alýyor dün anlatmaya çalýþtým yabancý görünümlü badem spor aðýrlýk orada sýkýþtýlar birazY F diðer tahtalarý satarken bankalarla tutmaya çalýþýyorlar výop tada þort ekleye bilir diye düþünüyorum badem bofasý bakalým seneryom bu þekilde.
n oluyoruz ya oba makarnaya bu kdr yüklenmeler![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu yükseliþin hepsinde yer aldým erdemoðluna geçtiði dönemin topiðini bulursan burada bulut1 benim hatta tahtayý benim yaptýðýmý iddia edenler olmuþtur o zaman makarasýnaçok güzel kazançlarým oldu bu tahtada.
dip not.þimdi çýkar 1-2 dallama var çünkü atýlmýþ geri gelmiþ sanar onuda açýklayayým3-4 sene önce çökmüþtü o ara rica ettim nicimi þuanki sindoma53 yaptým olay bu .
5-10 milyar talelik banka fonlarý var
TTE iþbank ICZ Akbank KTJ Kuveyt Türk
en iyi 3 ü bu, son olan yeni çýktý
bunlar sadece yazýlýma giriyor,
baþka pýrasa almýyorlar,
üstüne para versen almazlar
TTE bir ara daldým, aldým,
2 ayda %50 aldým![]()
0.9-1.0 arasý þu an az az topluyorum...
TTE
riski þu iþbank batarsa TTE e de batar
bankanýn batacaðýna inanan uzak dursun
yapay zekaya yatýrým yapan,
yazýlým/teknoloji fonlarý var içinde
full içerik listesi %100 yazýlým...
bilgine baþkan![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
maacitin makarnasýnýn altýn kapýlarýný kan etmiþler.
ramazanda bir kutu makarna yollasalar baðri![]()
Yer Ýmleri