[QUOTE=ABKA;6747093]Ekim ayýnda ''3.10 dolar geçilemez'',demiþtim...
Þuanda 2.80 dolardayýz.3 haftadýr yabancý satýþý var.ve seçim belirsizliði var.Þahsen önümüzdeki 3-4 ayda 3.10 dolarýn geçilmesini beklemem.HATTA DOLAR BAZLI SAÐLAM DÜZELTME BEKLERÝM..
3-4 aylýk senaryom var...VARLIKLAR ARASINDA geçiþlerle...Senaryonun bir parçasý bu..Nomimal artabilir.Ben DOLAR BAZLI KAZANCA BAKARIM.
Gerekirse haftalarca trübünde beklerim
SP500 de 5200 (taþma olsun 5400) bence zirve..Belkide gördük...5172 lerdeyiz.2.80 dolardan býst100 de poz. alýrken...KESÝNLÝKLE SP500 hesaba katýlmalý..
KAYITLARA GEÇSÝN lütfen.....BIST100: 2.80 dolar ..8980 deyiz..dolar :32.100..sp500:5173
13 mart2024...
Buyrun efendim..Baþka öngörüler varsa onu da kayýt altýna alalým...
Yok burayý geçerse bu..burada yatarsa þu..Burada þýnav çekerse go...cinsinden kývýrmalýk deðil.[/QUOTE]
sen þimdi analiz mi yaptýn düþkün abka
tam komedisin 9000 gelmiþ aþaðýsý pistonmuþ sor bakalým topiðe onu bilmeyen varmý
iþaretlediðim yerde güzel geçen yazdýn ya 9300 üzeri 2 saat kapanýþ hikayeni ne farký aþaðý üstü demekten komiksinbak biz düþüþ olmadan gelip yazýyoruz veya yukarý hareket etmeden onlarý yapmaya çalýþ herkesin bildiðini gelip burada analiz yaptým deyip aferin için uðraþma düþkün abka.
senin analizini yaptým inþallah beðenmiþindir.![]()
Mevduat tabaný yaygýn olmayan küçük bankalar faiz yükseliþinden olumsuz etkilenir.
ALBRK, SKBNK vs zorlanýr gibime geliyor.
YKBNK, ISCTR, AKBNK vadesiz tabaný yüksek, yabancý büyükler de dýþarýdan para getirip para kazanabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Hayat hoþ gerisi boþ
THYAO, TUPRS, BIMAS ile ekstra korku saldý.
EREGL, SISE geri alým pasiften yapýyorlar genelde.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Seçim öncesi rezervden tarihi satýþ
Merkez Bankasý, seçim öncesinde döviz kurlarýndaki artýþý frenlemek için rezervlerinden geçen hafta 8,1 milyar dolar, son üç haftada 14,4 milyar dolarlýk net satýþ yaptý.
https://www.sozcu.com.tr/secim-onces...i-satis-p29295
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri