Müsait olan bir arkadaþ aselsanin dolar bazlý grafiðini aylýk atabilir mi?
Müsait olan bir arkadaþ aselsanin dolar bazlý grafiðini aylýk atabilir mi?
sanki 9800 gelecek orayý da aþaðý delecek gibi bir görüntü var palada.......
9843.......................ÞORTttttt.............. ............hadi palacan.........
O hisseler hangileri ise durum çok fena demektir, biz buna suyuniçinde mahsur kalma diyoruz, aylar geçer yýllar geçer o tahtada olanlarýn gözleri pörtler.
Çok uzuncu olmuþ oluyorlar, spekülasyondan zamanýnda çýkamazsan uzunvadeci olursun.
Benim tuttuðum þirketler Türkiye nin göz bebeði, spekülasyon olmaz bu tahtalarda
https://www.youtube.com/watch?v=gV2NhJvguK0
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
6 ay önce bu þirket 6 milyar olamaz demiþtik...
6 ay geçti o þirket bugün 60 milyar oldu...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugünün iftarlýk çorba parasý reedr dan geldi, ben müsadenizle gidiyorum size bol kazançlar
Haa birde þunu söylemek istiyorum, eðer borsada kazanamýyorsanýz zorlamayýn, olmuyorsa olmuyordur, baþka enstrüman deneyin, altýn olur döviz olur o size kalmýþ![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Þimþek: Yerel seçim sürecinde kýsa vadeli beklentiler ile oluþturulan spekülatif söylemler ve pozisyonlar programýmýzýn hedeflerine ulaþmasýný engelleyemeyecek
15.03.2024 12:39:40 Þimþek: Yerel seçim sürecinde kýsa vadeli beklentiler ile oluþturulan spekülatif söylemler ve pozisyonlar programýmýzýn hedeflerine ulaþmasýný engelleyemeyecek
15.03.2024 12:39:29 Þimþek: Bu baþarýlý ihraç uluslararasý yatýrýmcýlarýn ülkemize olan güveninin, programýmýza duyulan inancýn açýk bir göstergesidir
15.03.2024 12:39:15 Þimþek: Beþ kattan fazla talep gelen iþlemimiz, bu sene yatýrým yapýlabilir nota sahip ülke ihraçlarý dýþýnda gerçekleþen ilk avro ihracý oldu
15.03.2024 12:39:00 Þimþek: Üç yýl aradan sonra ihraç ettiðimiz 2 milyar tutarýndaki ilk avro tahvilimizin spreadi 2017'den beri en düþük seviyede gerçekleþti
15.03.2024 12:38:44 Þimþek: Ülke tarihimizdeki en yüksek tutarlý avro ihracýmýzý dün baþarýyla tamamladýk
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri