Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Þimþek: Yerel seçim sürecinde kýsa vadeli beklentiler ile oluþturulan spekülatif söylemler ve pozisyonlar programýmýzýn hedeflerine ulaþmasýný engelleyemeyecek
15.03.2024 12:39:40 Þimþek: Yerel seçim sürecinde kýsa vadeli beklentiler ile oluþturulan spekülatif söylemler ve pozisyonlar programýmýzýn hedeflerine ulaþmasýný engelleyemeyecek
15.03.2024 12:39:29 Þimþek: Bu baþarýlý ihraç uluslararasý yatýrýmcýlarýn ülkemize olan güveninin, programýmýza duyulan inancýn açýk bir göstergesidir
15.03.2024 12:39:15 Þimþek: Beþ kattan fazla talep gelen iþlemimiz, bu sene yatýrým yapýlabilir nota sahip ülke ihraçlarý dýþýnda gerçekleþen ilk avro ihracý oldu
15.03.2024 12:39:00 Þimþek: Üç yýl aradan sonra ihraç ettiðimiz 2 milyar tutarýndaki ilk avro tahvilimizin spreadi 2017'den beri en düþük seviyede gerçekleþti
15.03.2024 12:38:44 Þimþek: Ülke tarihimizdeki en yüksek tutarlý avro ihracýmýzý dün baþarýyla tamamladýk
Bu kadýncaðýzýnda masanýnda bir sürü teklif vardý, ama söylediði gibi olmuyor bazý þeyler demek ki, güven yoksa sonuçta yok hep kuru sýký laf, meydan boþ atmaya devam etsinler...
https://www.paramedya.com.tr/devami/...nlama-geliyor/
Bu arada banada bankalardan arada kredi teklifi geliyor yiðidim bu faizle borçlansan borçlansan sen borçlanýrsýn diye ama ben masamým üzerine bile teklifleri alýp koymuyorum..
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri