BÝTCOIN dedigim rakamlara gidiyor 59-60 belki 55 olur
BÝTCOIN dedigim rakamlara gidiyor 59-60 belki 55 olur
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bunu da yazayým kayýtlara geçsin. Ýhtiyaç olan para ile borsada olmam kredi kaldýraç kullanmam. Borsaya ayýrdýðým para ile Full e yakýn pozisyondayým. Pozisyonlarým orta uzun vadedir. Endeks PÝST 265 USD ve özellikle 8347 de kalan gap var.Ben birileri gibi düþtüðünde sýfýr pozisyondayým yükseldiðinde full pozisyondayým gibi yazýlar yazmam. Benim yatýrým anlayýþým buradaki çoðu kiþiye uymaz.Þimdi kasaya masaya bol þanslar dilerim.
Kurt kýþý geçirir ama yediði ayazý unutmazmýþ. Bizim iþlerde 40 gün kýþ olur 1 gün av olur. Maþallah bu topicte 4 mevsim yaz yaþanýyor.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-03-2024 saat: 11:54.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Allah belaný versin selo, zencilere gelesin, kaldý 1.gun, spkadan bisi cikmassada cani saðolsun, 50tl ye gelirse genel secime kadar giderim,nede olsa kemerler sýkýlacak, bakacug yýlýn tamamýnda tasaruf nerden olacug![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Üç dakikalýk peryotun grafiði senin gibi düþünüyor henüz kývama gelmemiþ bence
bak hele yeni okudum
Ýnsan en çok az bildiði þeyin fanatiði olurmuþ. Bilgiyi sorgulama, þüphe duyma, öðrenme arttýkça beraberinde gelen bir durum.
Özellikle trading sanatýnda… geçerliymiþ ....
![]()
Yer Ýmleri