Ýki listede de esamemiz okunmuyor.
Sanýrým bugünde kaybettiðimiz için "pisyediliyi Yok say" tuþuna basmýþ birileri...
Düþenin dostu olmaz imiþ : )
Dünkü endex bazýnda yaklaþýk %3 düþüþün üzerine bugünkü kayýp endex bazýnda % 1,1 .
Ýki günde etti yaklaþýk eksi %4.1
Seriye baðladýk maþallah. : )
https://www.youtube.com/watch?v=NIMwsJf0IBM
Niyetli olan forumdaþlarýma hayrlý iftarlar.
Herkese güzel bir haftasonu dilerim.
Saygýlar
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yükseköðretim Kurulu (YÖK) Yurtdýþýnda Yükseköðretim Diplomalarý Tanýma ve Denklik Yönetmeliðinde deðiþikliðe gitti. Deðiþiklikle birlikte getirilen þartlarýn, yurtdýþýnda okumayý oldukça zorlaþtýrdý.
Yükseköðretim Kurulu (YÖK) Baþkanlýðý'nýn Yurtdýþýnda Diplomalarý Tanýma ve Denklik Yönetmeliðinde Deðiþiklik Yapýlmasýna dair Yönetmeliði 15 Mart'ta Resmi Gazete'de yayýmlandý.
Söz konusu deðiþiklik kapsamýnda, yurt dýþý yükseköðretim kurumlarýna kayýtta YKS puan þartý geldi. Deðiþikliklerle ortaya çýkan en önemli sonuçlar þöyle sýralandý:
Týp, Hukuk, Mimarlýk, Mühendislik, Öðretmenlik, Diþ Hekimliði ve Eczacýlýk okumak isteyen öðrencilerin YKS (Türkiye'deki Üniversite Sýnavý) sýnavýna girmesi ve okuyacaklarý bölümü kazanmasý gerekecek. Aksi takdirde hiçbir þekilde denklik almalarý mümkün olmayacak yurt dýþýndan aldýklarý diploma Türkiye'de geçersiz sayýlacak.
xuleþ nedir ki ?
2 gündür ne alsam leþ oluyor eðer o anlamdaysa evet öyle zannýmca.
Satarken parlatýyorlar .
Aldanýyorum.
Ben satarken de kýrk kusur buluyorlar.
Ben de inat edip satmýyorum. Doldu gene elimiz.
Sen biliyon mu Çýtak ?...
Eðer "pisyedili "de oyun baþlarken elinde sinek yoksa yerden kaç kaaatt çekeceðini ?
O þekil þu an portföy maalesef .
Hakettim ama . Kaderime ve cezama da razýyým hakim bey.
Saygýlar dostum.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Froto nun düþüþü bununla ilgili mi tabi bilemedim..
......
Ýris Cibre
BDDK elektirikli Taþýt kredilerinde vadeyi deðiþtirmiþ ve kredi sýnýrý getirmiþ
5 Mio TL üzeri araç alýmlarýna kredi sýfýr iken 1.6 Milyona kadar kredilere max 70%
Lükse artýk kredi yok deniyor
Yer Ýmleri