-
Biraz önce sputnik in radyosundan duydum.Gazzedekiler telef olurken hamas lideri Haniye Katarda 7. evliliğini yapmış... Bizimkiler de boykotla, starbucksta kahve içenlerle dalaşadursun
-

Originally Posted by
cihangirkonya
Biraz önce sputnik in radyosundan duydum.Gazzedekiler telef olurken hamas lideri Haniye Katarda 7. evliliğini yapmış... Bizimkiler de boykotla, starbucksta kahve içenlerle dalaşadursun
Adamın 13 çocuğu var eğer çocukları Filistin'de yaşıyorsa sorun yok ama Filistin dışında ise çok çok sorun
-
-
MB illa yarın mı karar vermeli.yarın pas geç 1 nisanda olağanüstü toplan yapıştır faizi.böyle bir ihtimal olamaz mı ?
-
-
Fed pas geçti,altın,kripto coştu,benim floki %30 yaptı,tabiki az alıyorum,çok alsak iyi vurgun,güvenmiyorum böyle iyi 10-50 en fazla 100 dolar,ama terra clasikte çıta yüksek,bunun ayı mayıs ytd.
-

Originally Posted by
bisikletci
Adam Brooklyn ve Queens i boktan bir yer zannediyor orada ev fiyatlari fezaya cikti ev sahipleri koseyi dondu haberi yok
Adam Ataturkcu o yuzden fazla uzerine gitmiyorum
bu arada brooklyn gerçekten güzel bir yer filmlerde görülen hoş sakin evlerin olduğu mahalleler var
-

Originally Posted by
EGEDUK
Sn Batman koooşşşş
MB faiz toto yok mu?
250 baz puan artış diyorum. (MB , ortaya karışık yapar. Ne pas ne adam akıllı bir artırım)
yetiştim
Egeduk : 250 bps
Batman : 250 bps
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri