Sayýn Batman kooooþþþþ
Robotun da sapýðýný yapmýþlar.
Ýleride robotlar insanlarý silkmese bari.
https://youtube.com/shorts/jmF1f9NBu...kLuasRvh8WWSer
Abi sen o bütçe açýðýný MB kur farký ile birlikte 5 trilyon yap. Geçen sene ödenen kur farký var. Bunlar MTV yi iki kat ödemeyle telafi edilecek þeyler deðil. KDV, ÖTV, MTV, kurumlar vergisi, faizden vergi, petrol ürünlerine zam, alkollü içecekler ve tütün ürünlerine zam, elektrik ve doðalgaz zammý ile ancak kýsmen telafi edilir. Ayrýca yüksek faiz sebebiyle þirketlerin kârlarý týrpanlandýðý için orada ki kayýp da var. Zam falan vermesinler kýþýn yajacaðýmýz doðalgaza okkalý geçirmesinler bana yeter. Ben þuan tek onu düþünüyorum.
Bu ay borçlar azalýyor. Para olursa o tahmin edilen kurdan her türlü alýrým. Bu sistem devam ettiði sürece patlama daha fazla olur. Böyle devam ederse açýðý kapattýklarý turizm de vefat edecek. Belki Araplar böyle istiyor olabilir batanlarý onlar alacak böyle plan da olabilir.
Ben yönetimin özellikle makam aracý konusunda radikal tedbirler aldýðýnda ve muhtarlýk gibi iþlevi kalmamýþ birimleri kaldýrmalarý halinde ilk ýþýðý görürüm ama bu saatten sonra ne kadar fayda eder orasý kesin deðil.
Yer Ýmleri