Valla benim bildiğim, İsrail İrana vurdumu oturtuyor.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Şimdi vurma anları var yine de baya iha füze gitmiş israile.
Originally Posted by MKELES Şimdi vurma anları var yine de baya iha füze gitmiş israile. İsrail vatandaşlarının, bu saldırıdan dolayı uykusu bölünmüş mü, önemli olan o.
Originally Posted by reha kaya İsrail vatandaşlarının, bu saldırıdan dolayı uykusu bölünmüş mü, önemli olan o. Bizim uykumuz bölündü. [emoji23] Neyse ben yatar. Uyandığımda belki İHA’lar varmış olur. [emoji23]
Originally Posted by reha kaya İsrail vatandaşlarının, bu saldırıdan dolayı uykusu bölünmüş mü, önemli olan o. İyiki varsın....REHA.....!!!!!!!!!!!!!!
Originally Posted by reha kaya İsrail vatandaşlarının, bu saldırıdan dolayı uykusu bölünmüş mü, önemli olan o. Ben anca uyandım. İsrailin yarısı uyanmamıştır bile tabi israil sirenleri çalmamışsa İmamların bi halt olmaz. Onlar hep kendi etraflarındaki müslümanlarla savaşırlar
bir halt olacağı yok.
Bir sektirip gidin yahu, yarın göreceğiz bir yahudinin burnu kanadı ise, ben bir şey bilmiyorum.
Originally Posted by reha kaya Bir sektirip gidin yahu, yarın göreceğiz bir yahudinin burnu kanadı ise, ben bir şey bilmiyorum. Sabaha kalmamış sektermişlet
Forum Rules
Yer İmleri