Memura verdiði 8000 i geri alsa olmamý fazla vermisiz dese.
Memura verdiði 8000 i geri alsa olmamý fazla vermisiz dese.
Ben size ne olacaðýný söyleyeyim, Reyis ne karar verirse emekli de memur da onu alacak.
Kanunmuþ manunmuþ bunlar týrý výrý þeyler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aynen öyle olacak 16 milyon emeklinin benim bildiðim 10 milyonu 10 bin altý maaþ alýyor,onlara yüzde 27 yapsan ne olacak ki ,nasýlsa bütçeye sýfýr yük, ya da minimal yük,o nedenle memur emeklisi ile arada çok sorun çýkacak bir konu yok.Asýl cümbüþ 10 bin altý alanlarda çýkacaðý için ayhan baþkanýn dediði sýkýntý olmaz.Herkes baya baya bir kazýk yemiþ olacak,aradaki üçün beþin önemi yok.
,
Yok artýk bence konu reisi aþtý.Orada mehmet þimþek ne derse o olacak.Geçen nedim türkmenin ek bütçe ile ilgili yazýsýný okudum,orada bütçedeki harcama kalemleri var, mevcut durumda bile inanýlmaz bir açmaz var.Þu anda ek bütçe olmadan bu yýl bitmez.O yüzden kanuni artýþlar dýþýnda kimse bir kuruþ zam beklemesin.Bakayým bulursam o yazýyý buraya alýntýlarým.Bütçede tüm harcamalar zaruri,kkm si var faiz ödemeleri var garantili proje ödemeleri var maaþ ödemeleri var,bütçe inanýlmaz kötü.O bütçeden kimseye ek bir kuruþ para düþmez.
Annem 8 bin alýyor % 75 oraný ile, demek ki rahmetli babamýn kök maaþý 10.500 gayme falanmýþ.
% 25 Zam olursa, o biraz faydalanýyor gibi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri