Hakkari belediyesine, kayyum olarak Hakkari valisi atandý.
Bakalým devamý gelecek mi?
Hakkari belediyesine, kayyum olarak Hakkari valisi atandý.
Bakalým devamý gelecek mi?
Aynen öyle,enflasyon üstünde zam verdik diyede hava atarlar,25 üstüne kesin çýkmaz,zaten demedimi emekli yüzünden bütçe denkleþmiyor diye...bir kahin ne diyordu Türkiye hýzlan araplaþarak yobazlýþacak diyordu,galiba bu adam ölmeden bize rahat yok,çünkü þeytaný çok kuvvetli,sanýrým falconelli gibi ölümsüzlüðü bulmuþ olabilir![]()
https://youtu.be/AsJuP39az10?si=-OaRY1-DRNgAku1q
emekli aynen boyle kenardan izleyecek bu gidiþle
Þimþek:
- Cuma günü itibarýyla swap hariç net rezervler artýya geçti
- Rezervlerdeki iyileþme çok net bir þekilde Türkiye'nin kýrýlganlýðýný azaltmýþtýr, eksi rezerv bir gündem maddesi olmaktan çýkmýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimþek : Tarihte eþi benzeri görülmemiþ bir kaynak giriþi var; Aldýðýmýz döviz karþýlýðý verdiðimiz TL'yi nasýl piyasadan geri çekeriz onunla uðraþýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þimþek:
- Program bizim öngördüðümüzden çok daha iyi çalýþýyor
- Piyasa bugün "Bu program kararlýlýkla uygulansýn, 24 ay sonra enflasyon %20 civarýna inecek" diyor, biz daha iyisi olacaðýný düþünüyoruz
Yer Ýmleri