Doctrine tahtada lot sayýyor akþam takasýn haberini verir !..
Benim tahminim bu gün 14022.5 TL den kapatýrýz.
Doctrine tahtada lot sayýyor akþam takasýn haberini verir !..
Benim tahminim bu gün 14022.5 TL den kapatýrýz.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Ýyi de sayýn bakaným þirket bilgileri sýr gibi saklýyor nasýl yapacaðýzBilgimiz yok ne zaman yatýrým bitiyor ne zaman seri üretim baþlýyor diðer fabrika ne olacak?
![]()
*Þimþek: Borsa bir oyun alaný deðil; Bilgiye, analize dayalý deðerlendirmeler üzerinden kararlar vermemiz lazým
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Kimler yazmýþ bilmiyorum ama egeen temettüsü ve al ver ile ben ev aldým. Çok þükür. Tabii olarak bende 10 yýldan fazla egeen var. Adedi bende saklý kalsýn. Hem ev aldým hem de sayýsýný artýrdým. Kimse ile de dalga geçmeden yazýyorum. Gerçeði yazýyorum. Hayal diyenler için yazýyorum. Borsa da sabreden kazanýr. arada ufak tefek al ver yaparým. Mesela dün 10 tane extradan aldým. 13850-13820 aralýðýndan bugün verdim 14200 lerden. Aþaðýya gelirse tekrar durumu deðerlendiririm. Biraz teknik, biraz ortalamalarý deðerlendirmek genel olarak isabetli iþlem yapmaya hizmet etmektedir. Önemli olan þirketine güvenmektir. Yok fiyatý þiþikmiþ, yok temetüsüne yönelik beklemek doðru deðilmiþ, bunlar bana göre pek önemli deðil. Fiyatýn aþaðýya gelmesine ben gülerim. Keþke gelse porfoy zarar etsin sýkýntý deðil. Tekrar yükselir. Ama alým yapmak için fýrsat doðar. Zaten düþüþlerde az bir dermanýmla durdurmaya çalýþýyorum. Ama kimse de teþekkür etmez. Alana da, satana da hayýrlý olsun.
13 bin, 15 bin,18 bin TL'den alan kiþi tabi ki temettü ile kýsa zamanda maliyet sýfýrlayamaz. Ama bizim gibi 8-9 yýldýr kaðýtta olanlar zaten çoktan sýfýrladý. Borsa benim düþünceme göre "saðlam kaðýtta uzum vadeci ol, temettü al, temettü ile de hisse al" mantýðýdýr. Portföyün küçük bir kýsmý ile sat-al yapýlýr, kahve doldurup sýrt üstü yatýlýr. Ben de borsada yatýrým yaparak ev aldým. Hatta en son aralýk ayýnda aldým, hisseleri 13 bin civarýndan verdim ev aldým diye yazdým. bana kimse hayýrlý olsun demedi🤣🤣. spekülatör dediler cevap vermedim. Otkarý 55 tlden aldýk bekledik temettü aldýk, bedelsiz aldýk. Ereðli 9 tlden aldýk kaç kere bölündü hatýrlamýyorum, sanýrým 38 liradan sattým. Bunlarý marifet diye yazmýyorum. Burada sanki imkansýzmýþ gibi yazýyorlar üzülüyorum. Bir söz var, "Borsa sabýrsýzlarýn sabýrlýlara para kazandýrdýðý yerdir" diye. Her gün düþtü, çýktý diye anlýk takip ederseniz psikolojiniz bozulur. Þirket saðlam, üretiyor, büyüyor, ihracat yapýyor. Plana sadýk kalýn, stres yapmayýn, hayat bir gün o da bu gün.. 👋
6 yýldýr bu hissedeyim...ev alamayan miktardý.... Araba, iki þirket, moto karavan aldým... toplam hissemden 150 tanesi eksildi... Ev ve fazlasýný alabiliyorum kalanlarla... Teþekkür ederim EGEEN...
Normalde bunlarý yazmam, yazýldý diye yazýyorum ve gerçek bu.
Yer Ýmleri