550 TL aldýðým Egeen leri ne yapacaz . Ucuz iken lafý edilmiyor 13000 den alýnca mý pahalý ? Ýþi bitmemiþ firma yatýrým bitsin ciro görelim sonra dedim zaten. Bu yatýrým bitmeden hesap kitap olmaz. Þimdi anlýk hesap yapýlýrsa FK 45 satýn o zaman Alark var onu alýn. 35 Milyon euro borç aldýk 1.21 Pariteden 1.08 oldu parite ona da hiç ses seda yok. Adam 6 milyon euro pariteden cebe koydu ama. Sonuçta burasý borsa pahalý diyen satar beklenti alýyoruz sonuçta . 120% enflasyon ýle çok rahat 2 seneye görürüz o karlarý. Hele dolar da patlarsa onu hesaplamadýk diyen çok çýkar. FED kasýmda faiz arttýracak diyorum dünya düþecek diye hesap yapýyor. Faizler çýkarken ABD de Avrupada Euro bölgesinde faizler düþer. Sonuc belli ABD ye ihracat yapan vurgun vurur Avrupaya satan karbon senedi bulmadan satamaz. Çiro 2.5 Kat artar dolarda serbest bölgeye geçer ise hayat doðru bir þekilde akar. O zaman Egekýz kazanýr diyorum özetle ben. 55 tL den 350 TL den Egeen satanlar için bu satýþlar uçuk idi. benim için AL SAT Kar et olayýdýr.
ALARK da da 88 TL den beri trade de yapar toplarým .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
son üç günlük BOFA alýþý 6 k lot oldu.
Topikte yanlýþ bilgiler okuyorum düzeltme ihiyacý hissediyorum.
Öngörülen kapasite artýþý sadece yüzde yüz.
Çerveçe anlaþmasý yapýlan ancak anlaþma haberi verilmeyen global þirketle yapýlacak ticaret sonucýnda mevcut cironun yüzde 20 ne denk gelecek 350-400 m kar demektir. o da yapýlýrsa 2026 dan sonra.. yani ancak 2026 dan sonra 1.5-1.8 lik yýllýk net kar rakamlarý olabilir. Olasý kur þoku hariç.
Katýlýyorum. Gelen parayý çektim. Tatil için ek olarak kullanacaðým. Zaten geçen gün de söyledim; 13000 altýnda artýk iþlem yapmam, 15000 üzerinde gezinmeden de satmam. Resmen kendi kendime hisse ile inatlaþýyorum ama ******** ayarlarýmý bozdu 😒
200 günlük ortalamaya gelir ve oralarda sürünürse bulup buruþturup girebilirim. Çünkü elimde nakit kalmadý. Son kalan kefen paramý 13000 ile bitirdim.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri