olur olmaz bilmem egeen 9600 civarýndan korkmadan alýnýr diye yorum yapmýþtým,
yeni yorumum, endekste geri çekilme öngörmeyenler için 12000 /12500 aralýðýný alým için uygun görüyorum,
ben alamam kýsa vadede daha karlý gördüðüm baþka bir hissedeyim.
olur olmaz bilmem egeen 9600 civarýndan korkmadan alýnýr diye yorum yapmýþtým,
yeni yorumum, endekste geri çekilme öngörmeyenler için 12000 /12500 aralýðýný alým için uygun görüyorum,
ben alamam kýsa vadede daha karlý gördüðüm baþka bir hissedeyim.
aloneman42 HOCAM hayýrlý akþamlar sizi 4 yýldýr takip ediyorum sizi ilk Konya daki on numara analizlerinizden beri takip ederim sizce olur olmaz egeen yýl sonu hedefiniz nedir þimdiden emeðiniz için teþekkür ederim
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
hocam size de cevap vereyim de uzun süre yazmayým, 2 gündür elim boþ çok yazdým, herkesten çok özür dilerim,
karlýlýk iyidir,
hisse fiyatý sadece karlýlýkla yükselmez,
endekste büyük çöküþlerde her hisse düþer, ,karlýlýða falan kimse bakmaz, satan kaçar,
2/3/4 ay sonra sular durulunca, belki egeen ayrýþýr,
þimþek konusu kabak tadý verdi.
Zeynel hoca @xanthos_027 X’de bombalamýþ..nerde bu devlet rezalet bi borsa.. sonra bekle ki gelsin yabancý
Son düzenleme : Filozof; 03-07-2024 saat: 10:31.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri