14485 TL olmuþ !.. ( Louisiana Blues )
14485 TL olmuþ !.. ( Louisiana Blues )
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Bence ufaktan ufaktan alým yapmak iyidir bence bayram sonrasý hýzlanýr buralar mazide kalacak. 3 Milyon sermayemi kaldý. Genel kuruldan temettü dýþýnda bir þey çýkmayacak izlenimi yaratacaklar sonra bir cuma akþamý sermaye artýrým haberi düþecek bom bom bom. Ama önce tüm ümitleri tüketecekler iyice basacaklar aþaðýya basabildikleri yere kadar ayný bfrendeki gibi olacak.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
ford oto yatýmcýsý güzel konuþmuþ!Egeen genel kuruluna gidecekler iyi çalýþsýn gerçi daha bilanço bile yok ortalýkta!
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Aziz Serin
@azizserin75
#FROTO
Ford genel kurulunda 2023 yýlý faaliyetlerine iliþkin hazýrlanmýþ olan faaliyet raporu okundu ve 2024 yýlýna dair yönetime yetkiler verildi.
Gündem maddeleri arasýnda altýncý madde olan þirketin kar payý daðýtýmýna iliþkin yapýlan deðiþiklikle bedelsiz sermaye artýrým yetkisi de þirkete verilmiþ oldu. Tam emin deðilim çünkü kanuni olarak bilgim yok ama bu durum uzun zamandýr beklenen bedelsiz sermaye artýrýmý için bir ön adým olabilir diye düþünüyorum.
Zaten genel kurulun sonlarýnda dilek ve görüþ belirtmek isteyenlere söz verildiðinde ilk ben söz alýp bireysel yatýrýmcýlarýn talebi olan bedelsiz sermaye arttýrýmý beklentimizi dile getirdim, benden sonra birkaç arkadaþýmýz daha ayný konuyu dile getirdiler.
Bu duruma yönetimin verdiði yanýt þu þekilde oldu þimdiye kadar enflasyon muhasebesi uygulanmadýðý için böyle bir adým atamamýþtýk ihtiyaç durumunda bunu deðerlendireceðimizi ifade ederiz dediler.
Yine baþka arkadaþlarýmýzýn sordugu sorulardan; elektrikli araç ile ilgili Çin ile rekabet edebilecek miyiz sorusu vardý, bu soruya güven Özyurt beyefendi cevap verdi, Çin daha çok otomobil piyasasýnda etkin olmaya çalýþýyor bizim ise ana segmentiz ticari araç ve bu alanda biz oldukça güçlüyüz dedi ve araç üretim parkurlarýmýzý ayný anda hem akaryakýt hem elektrikli hem de hidrojen üretimine uygun þekilde dizayn ediyoruz pazardaki talebe göre esnek bir þekilde üretimimizi yönlendirme avantajýna sahibiz dedi.
Baþka bir arkadaþýmýzýn elektrikli araçlar ile ilgili batarya üretimi konusunda farklý þirketlerin giriþimleri olduðu dile getirildi ve bu konuda bize sýkýntý yaratabilecek bir durum söz konusu olabilir mi diye soru yönlendirildi . Bu soruya da Güven Bey þu þekilde cevap verdi, biz elektrikli araç üretimimiz de bataryayý da kendimiz üretecek þekilde yatýrýmlarýmýzý yönlendiriyoruz dedi.
Böylece bir Ford genel kurulunu daha bitirmiþ olduk, sosyal medyadan tanýdýk simalar da vardý ilk defa tanýþtýðým insanlar da vardý, güzel insanlarla tanýþtým, bunu iyi bir þirkete ortak olmanýn getirdikleri diye düþünüyorum. Söz alýp konuþan herkes þirkete olan teþekkürlerini ve minnetlerimi belirttiler. inanýyorum ki Ford Otosan uzun yýllar boyunca daha ortaklarýna maddi ve manevi deðer katan þirket olmaya devam edecektir.
ÖS 5:53 · 3 Nis 2024
·
78,1 B
Görüntülenme
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yazýyý dikkatle okursan bence tatil edilecek diye fikir beyaný olduðunu göreceksin.
Son düzenleme : Baygeorge; 03-04-2024 saat: 23:50.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri